Ούτε ο Raonic στο US Open

 
Ούτε ο Raonic στο US Open
Ούτε ο Raonic στο US Open
tennisnews team Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 - 9:19

Μετά τον Kevin Anderson, τη συμμετοχή του από το US Open απέσυρε και ο Milos Raonic, ο οποίος θα απουσιάσει από το Grand Slam της Νέας Υόρκης για 2η φορά στα 3 τελευταία χρόνια.

Την είδηση επιβεβαίωσε η ομάδα του 28χρονου Καναδού το βράδυ της Κυριακής, κάνοντας λόγο για τραυματισμό σε γλουτιαίο μυ.

Ο Raonic έγινε ο 2ος παίκτης από τους seeders που απέσυρε τη συμμετοχή του από το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετά από τον Kevin Anderson.

Βρισκόταν στο Νο. 21 του ταμπλό και είχε κληρωθεί να παίξει στον 1ο γύρο με τον Χιλιανό Nicolas Jarry. Τη θέση του θα πάρει ο Πολωνός Kamil Majchrzak, που μπήκε στο τουρνουά ως lucky loser.

Ο Raonic αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία χρόνια. Είχε απουσιάσει από το US Open και το 2017, ενώ για φέτος χάνει το 2ο Grand Slam, μετά το Roland Garros.

Θυμίζουμε πως μετά από μια γεμάτη grass court season, o Raonic ταξίδεψε στην Αμερική και αγωνίστηκε στην Ουάσινγκτον και στο Μόντρεαλ, όμως στον δεύτερο αγώνα του εκεί, εγκατέλειψε μετά από δυο σετ (κι ενώ μόλις είχε κερδίσει το 2ο και ισοφάρισε σε 3-6, 6-3) στην αναμέτρησή του με τον Felix Auger-Aliassime, εξαιτίας του τραυματισμού που τον υποχρέωσε να μείνει εκτός Σινσινάτι και US Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots