Federer: "Αυτό που συμβαίνει με τον Τσιτσιπά είναι φυσιολογικό"

 
Federer: "Αυτό που συμβαίνει με τον Τσιτσιπά είναι φυσιολογικό"
Federer: "Αυτό που συμβαίνει με τον Τσιτσιπά είναι φυσιολογικό"
tennisnews team Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 8:12

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει να έχει χάσει τον δρόμο του, αυτό όμως είναι απολύτως φυσιολογικό σύμφωνα με τον Roger Federer, που δεν έχει καμιά αμφιβολία πως θα τον ξαναβρεί.

"Δεν είναι ωραίο να χάνεις. Δεν υπάρχει όμως λόγος για ανησυχία. Έχω βρεθεί σ' αυτή τη θέση αρκετές φορές, είναι φυσιολογικό", είπε ο Federer, μετά τη νίκη του επί του Damir Dzumhur για τον 2ο γύρο του US Open.

"Δεν είναι σίγουρα διασκεδαστικό όταν δεν κάνεις πολλές νίκες. Έχω βρεθεί σ' αυτή τη θέση. Δεν σου αρέσει τόσο το τένις όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, θυσιάζεις όλες αυτές τις εβδομάδες και νιώθεις ότι το παιχνίδι σου δεν είναι εκεί και αναγκάζεσαι να αποχωρήσεις νωρίς από τα Grand Slam και άλλα τουρνουά.

Νιώθεις πως αυτό που θες να κάνεις είναι να τρέξεις προς την αντίθετη κατεύθυνση και να μην είσαι εκεί. Είσαι εγκλωβισμένος σε ένα γήπεδο τένις κάποιες φορές και εύχεσαι να μην ήταν έτσι", πρόσθεσε ο Federer, ο οποίος ωστόσο καθησύχασε, πως οι περισσότεροι παίκτες περνούν απ' αυτό το στάδιο.

"Πιστεύω πως πολύ λίγοι παίκτες δεν το περνάνε αυτό, είναι πάρα πολύ λίγοι αυτοί που από την αρχή έως το τέλος, δε νιώθουν κάποια στιγμή αυτό το συναίσθημα. Εγώ το είχα αρκετές φορές, είναι λογικό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots