US Open: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
US Open: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
US Open: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
tennisnews team Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:12

Οι δυο ημιτελικοί του μονού γυναικών ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του US Open. Δείτε το αναλυτικά.

Η δράση σήμερα στο Arthur Ashe Stadium θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας, με τον τελικό του διπλού ανδρών, μεταξύ των Mate Pavic και Bruno Soares και τον Wesley Koolhof και Nikola Mektic.

Στις 02:00 το πρωί θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί του γυναικείου ταμπλό των μονών, με τον πρώτο να είναι αυτός ανάμεσα στη Naomi Osaka και στην Jennifer Brady. Θα είναι η 3η συνάντηση των δυο παικτριών, που έχουν από μια νίκη, η νίκη της Brady ωστόσο ήταν το μακρινό 2014 και η νίκη της Osaka στο χώμα, στο Charleston το 2018.

Η Osaka θα παίξει για 3η φορά σε ημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης, 2η στο US Open μετά το 2018, και δεν έχει χάσει στους 2 προηγούμενους. Η Brady, που διανύει μια απίστευτη περίοδο, θέλει να συνεχίσει το απίθανο ταξίδι της, έχοντας ήδη προκριθεί για 1η φορά στην καριέρα της σε προημιτελικό και σε ημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης.

Στις 04:00 περίπου το πρωί, θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός, ανάμεσα στη Serena Williams και στη Victoria Azarenka. Μια μάχη από τα παλιά, καθώς οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά και έχουν αναμετρηθεί 22 φορές στο παρελθόν, με την Αμερικανίδα να έχει 18 νίκες (18-4).

Η Serena διεκδικεί τον 24ο Grand Slam τίτλο της, στην 11η διαδοχική της παρουσία στα ημιτελικά του US Open. Η Azarenka απουσίασε από αυτό το επίπεδο τα τελευταία χρόνια και θα παίξει στον πρώτο της ημιτελικό σε Slam από το US Open του 2013, ενώ διεκδικεί τον 1ο Grand Slam τίτλο της από το Australian Open του 2013 και τον 3ο συνολικά.

Είναι ωστόσο που φορμαρισμένη, την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε το Western & Southern Open και επιπλέον είναι 8 χρόνια νεότερη από τη Serena, κάτι που ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο απόψε, αφού αμφότερες αγωνίστηκαν χθες και η Serena έπαιξε 3 σετ (3ο σερί παιχνίδι που πήγε σε 3ο σετ), ενώ η Vika έχασε μόνο ένα game στον δικό της προημιτελικό.

Arthur Ashe Stadium:
22:00 Pavic/Soares v Koolhof/Mektic [8] Eurosport 1
02:00 Jennifer Brady [28] v Naomi Osaka [4] Eurosport 1
04:00 Serena Williams [3] v Victoria Azarenka Eurosport 1

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots