Tο μεγαλύτερο toilet break στο φετινό US Open

 
Tο μεγαλύτερο toilet break στο φετινό US Open
tn team Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:15

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τα toilet breaks και με το αν θα έπρεπε να αναθεωρηθεί ο κανονισμός και να οριοθετηθούν χρονικά. Διασημότερα μπορεί να είναι τα toilet breaks του Στέφανου Τσιτσιπά, όχι όμως και τα μεγαλύτερα, αφού ο Jenson Brooksby πήγε προχθές στα αποδυτήρια για 12 λεπτά!

Ο 20χρονος Αμερικανός, ο οποίος κέρδισε τον Taylor Fritz με 6-7 (7), 7-6 (10), 7-5, 6-4 στον 2ο γύρο του US Open, πήγε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του 2ου σετ και μέχρι να επιστρέψει πέρασαν 12 ολόκληρα λεπτά! Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως μετά το 3ο σετ, που επίσης ήταν γεμάτο, αποχώρησε ξανά από το γήπεδο για 6 λεπτά.

To κοινό της Νέας Υόρκης, που αποδοκίμαζε τον Στέφανο Τσιτσιπά σε κάθε του διακοπή, είτε ήταν για να αλλάξει ρούχα είτε για να τον δει ο φυσιοθεραπευτής, δεν φάνηκε να ενοχλείται από το μεγαλύτερο toilet break που έχουμε δει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Τουναντίον, ο περισσότερος κόσμος υποστήριζε τον Brooksby ως outsider, σ' αυτή τη μεγάλη μάχη μεταξύ των Αμερικανών.

O Brooksby, ο οποίος πάντως προσέφερε σπουδαίο θέαμα, θα αντιμετωπίσει σήμερα τον Aslan Karatsev για μια θέση στον 4ο γύρο του αμερικανικού Grand Slam.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots