Σάκκαρη: "Απέδειξα πως μπορώ να φτάσω μακριά σε Grand Slam" (vid)

 
Σάκκαρη: "Απέδειξα πως μπορώ να φτάσω μακριά σε Grand Slam" (vid)
tn team Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 - 21:35

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη μετά τον θρίαμβό της επί της Petra Kvitova στο Arthur Ashe Stadium.

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε φανταστική εμφάνιση και επιβλήθηκε με 6-4, 6-3 της Petra Kvitova, στον πρώτο αγώνα της για φέτος στο Arthur Ashe Stadium.

"Η Petra είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες στο tour. Είναι μεγάλη πρωταθλήτρια, πάντα δίνουμε πολύ δύσκολες μάχες, είναι καλή φίλη, είναι δύσκολο να παίζω απέναντί της. Το σερβίς μου ήταν το μεγαλύτερό μου όπλο σήμερα και φυσικά το να παίζω μπροστά σ' αυτό το κοινό ήταν απίθανο. Την τελευταία φορά αγωνίστηκα σ' αυτό το γήπεδο με τη Serena (Williams) και ήταν 'νεκρά θάλασσα' εδώ πέρα, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που έπαιξα μπροστά σ' αυτό το κοινό", είπε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε αμέσως μετά τον αγώνα.

"Η Petra έχει ίσως τα μεγαλύτερα χτυπήματα στο tour, ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να επιστρέψει τις μπάλες της είναι πιθανότατα ο Novak Djokovic, οπότε ήξερα ότι έπρεπε να τρέξω πολύ, να επιστρέψω πολλές μπάλες και να κρατάω το σερβίς μου, κάτι που έκανα", πρόσθεσε.

Τέλος, η Σάκκαρη μίλησε και για την σπουδαία πορεία που είχε κάνει αυτό το καλοκαίρι στο Roland Garros, όταν κατάφερε να μπει στα ημιτελικά και να φτάσει έναν πόντο μακριά από τον τελικό, στην αναμέτρησή της με την Barbora Krejcikova.

"Έχασα τον ύπνο μου για 4 μέρες μετά απ' αυτόν τον αγώνα, αλλά μου έδωσε την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να το ξανακάνω, μπορώ να φτάσω μακρύτερα. Ήμουν έναν πόντο μακριά από τον τελικό και μετά τα πάντα είναι πιθανά. Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω, μπορώ να το κάνω ξανά, ελπίζω να είναι αυτή την εβδομάδα, ποτέ δεν ξέρεις."

Tη Δευτέρα η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια του 2019, Bianca Andreescu, με στόχο την πρώτη της πρόκριση στα προημιτελικά του US Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots