Στα προημιτελικά η 18χρονη Raducanu! (vid)

 
Emma Raducanu
Emma Raducanu © Darren Carroll / USTA
tn team Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 - 23:09

Για ακόμα μια φορά απίθανη η 18χρονη Emma Raducanu, που ξεπέρασε πολύ εύκολα και το εμπόδιο της Shelby Rogers για να προκριθεί στον πρώτο της προημιτελικό σε Grand Slam διοργάνωση!

Το όνειρο της κατάκτησης ενός Grand Slam τίτλου - στη 2η μόλις συμμετοχή της σε ένα Slam - καλά κρατεί για την Emma Raducanu, που έπαιξε και σήμερα τρομερό τένις, συντρίβοντας την Shelby Rogers με 6-2, 6-1!

Η νεαρή Βρετανίδα τενίστρια, είχε βρεθεί μάλιστα με 0-2 πίσω στο 1ο σετ, για να κερδίσει έκτοτε 11 games στη σειρά και να βγάλει εντελώς εκτός αγώνα την Rogers, που αποδιοργανώθηκε και από τα μέσα του 1ου σετ κι έπειτα δεν ήταν ο εαυτός της.

Η Raducanu θυμίζουμε πως δεν έχει ούτε ένα χαμένο σετ στο κυρίως ταμπλό του US Open, ενώ συνολικά αυτή ήταν η 7η διαδοχική νίκη της στο τουρνουά, αφού ξεκίνησε από το ταμπλό των προκριματικών!

Έχασε μόνο 5 games από την Stefanie Voegele (6-2, 6-3), 6 από την Shuai Zhang (6-2, 6-4) και 1 από τη Sara Sorribes Tormo (6-0, 6-1), πριν κάνει και σήμερα αυτή τη φοβερή εμφάνιση και απωλέσει μόλις 3 games από την Αμερικανίδα Rogers, που προερχόταν από την πολύ σπουδαία νίκη επί της κορυφαίας του κόσμου, Ashleigh Barty, στον 3ο γύρο.

H Raducanu, η οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο της σε Grand Slam πριν 2 μήνες στο Wimbledon και έκανε και εκεί πολύ καλή πορεία έως τη φάση των "16", θα διεκδικήσει μια νέα πολύ μεγάλη πρόκριση την Τετάρτη, απέναντι στην χρυσή Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Belinda Bencic. Θυμίζουμε πως η Ελβετίδα κέρδισε νωρίτερα την Iga Swiatek με 7-6 (12), 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots