Η απολαυστική on-court συνέντευξη της Σάκκαρη (vid)

 
Η απολαυστική on-court συνέντευξη της Σάκκαρη (vid)
tn team Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 - 9:45

Παρά τη μεγάλη κούραση και τη συγκίνηση που την έκανε να χάσει τα λόγια της σε κάποιες απαντήσεις, η Μαρία Σάκκαρη έδωσε μια απολαυστική on-court συνέντευξη μετά τον αγώνα της με την Andreescu, πειράζοντας τη μητέρα της που "κοιτούσε κάτω από το στρες" και ευχαριστώντας το κοινό που έμεινε μέχρι τόσο αργά στο γήπεδο.

"Ήμουν προετοιμασμένη για ένα παιχνίδι που θα πήγαινε 7-6 σε 3ο σετ. Το έλεγα στον Tom (Hill) ότι περιμένω 7-6 στο 3ο, εννοείται πως οτιδήποτε ευκολότερο θα ήταν καλοδεχόμενο. Ήξερα πως θα ήταν πολύ δύσκολος αγώνας, λατρεύει αυτό το γήπεδο, έχει τις καλύτερες αναμνήσεις. Ειδικά το να παίζω με το κοινό, δεν ξέρω... είναι τόσο καλό και για τις δυο μας... συγγνώμη έχω χάσει τα λόγια μου", είπε η Σάκκαρη στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε στο Arthur Ashe Stadium, με το κοινό να την αποθεώνει.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχασε τα λόγια της ξανά στη συνέχεια, όταν προσπαθούσε να απαντήσει στην ερώτηση τι άλλαξε στο παιχνίδι μετά το χαμένο 1ο σετ: "Ήξερα πως έχασα το 1ο σετ επειδή έκανα κάποια πράγματα λάθος, δεν ήμουν πολύ θαρραλέα. Έπρεπε να το αλλάξω αυτό, επειδή ήθελα πολύ τη νίκη... συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω! Ήθελα πολύ τη νίκη και τα έδωσα όλα."

Για τα τελευταία games, στα οποία η Andreescu έπαιζε τραυματισμένη αλλά παρόλα αυτά έβγαζε μεγάλες μπάλες και τα έδωσε όλα: "Είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να συγκεντρωθώ σε μένα, στο παιχνίδι μου. Γιατί κάποιες φορές όταν προσέχεις τον αντίπαλο και έχει πρόβλημα, μπορεί να σε επηρεάσει. Προσπάθησα να συγκεντρωθώ στο τένις μου, να είμαι θαρραλέα, να πηγαίνω γι' αυτό, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να αγωνίζομαι νύχτα εδώ."

Στη συνέχεια η προσοχή στράφηκε στην Αγγελική Κανελλοπούλου, με τη Μαρία να ρωτάει αστειευόμενη: "Είναι ζωντανή;"

"Είναι πρώην τενίστρια, αλλά είναι ο πιο αγχώδης άνθρωπος από κάθε άλλον στο box", είπε στη συνέχεια γελώντας η Μαρία, με τη μητέρα της να το αρνείται με μια χειρονομία. "Όποτε την κοιτάζω, δεν κοιτάζει ποτέ το court. Κοιτάζει χαμηλά, πιθανότατα προσεύχεται... Όχι, προφανώς είναι θαυμάσιο που την έχω εδώ, είναι εδώ και η αδερφή μου, είναι υπέροχο που τις έχω και τις δυο", πρόσθεσε.

Τέλος, η Μαρία μίλησε και για το κοινό που έμεινε στο Arthur Ashe μέχρι τόσο αργά: "Πριν σας ευχαριστήσω, ελπίζω να μην αργήσετε στις δουλειές σας αύριο γιατί εγώ θα φταίω γι' αυτό! Σας ευχαριστώ πολύ που μείνατε μέχρι τόσο αργά. Πηγαίντε για ύπνο και θα σας δω σε δυο μέρες."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots