Σάκκαρη: "Είμαι εντυπωσιασμένη, δεν ξέρω τι να πω" (vid)

 
Σάκκαρη: "Είμαι εντυπωσιασμένη, δεν ξέρω τι να πω" (vid)
tn team Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 - 4:14

Μετά τη νέα μαγική εμφάνισή της στο Arthur Ashe Stadium, η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε εντυπωσιασμένη με τους 22 συνεχόμενους πόντους που κέρδισε στο σερβίς της, ενώ μίλησε ακόμα για τη 18χρονη Emma Raducanu και για τον Novak Djokovic.

Η Μαρία ρωτήθηκε στο ξεκίνημα της on-court συνέντευξης μετά τη νίκη της επί της Pliskova, αν γνώριζε ότι κέρδισε 22 συνεχόμενους πόντους στο σερβίς της μετά από το 0-1, 0-30 και απάντησε ότι δεν το γνώριζε: "Είμαι εντυπωσιασμένη! Εμπιστευόμουν ήδη το σερβίς μου, αλλά τώρα θα το εμπιστεύομαι ακόμα περισσότερο."

Όσο για το τι έκανε καλά σήμερα, είπε: "Σέρβιρα καλά, η Karolina είναι πιθανότατα καλύτερη server στο tour, οπότε ήξερα ότι έπρεπε να βγάλω πολλές επιστροφές για να μπορέσω να κάνω τουλάχιστον ένα break σε κάθε σετ. Νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά. Έπρεπε να αποδεχτώ το γεγονός πως θα έκλεινε κάποια games εύκολα... είμαι άφωνη, δεν ξέρω τι να πω!"

Στα ημιτελικά του US Open, η Μαρία θα αντιμετωπίσει τη 18χρονη Emma Raducanu που ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά της. Στον άλλον ημιτελικό βρίσκεται μια ακόμα πολύ νέα παίκτρια, η 19χρονη Leylah Fernandez: "Πρώτα απ' όλα είναι θαυμάσιο για το άθλημά μας, να έχουμε τόσες πολλές νέες παίκτριες να παίζουν πολύ καλά αυτή την περίοδο. Η Emma και η Leylah έχουν πολύ καλά σερί. Αλλά εμπιστεύομαι το παιχνίδι μου, πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, θα σας δω όλους αύριο εδώ."

Τέλος, η Μαρία έκανε ένα σχόλιο και για τον τελευταίο αγώνα του Arthur Ashe για σήμερα, μεταξύ του Novak Djokovic και του Matteo Berrettini: "Αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Novak τώρα είναι τεράστιο για το άθλημα. Μη με ρωτάτε ποιος θέλω να κερδίσει, γιατί ο Matteo (Berrettini) είναι καλός μου φίλος, o Novak είναι επίσης φίλος και πολύ ωραίος τύπος. Αν πετύχει το Grand Slam θα είναι τεράστιο για το άθλημά μας, θα είναι κάτι ξεχωριστό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots