US Open: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
US Open: Το πρόγραμμα της Τρίτης
© USTA
tn team Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:50

Στην τελική ευθεία μπαίνει το τελευταίο Grand Slam της χρονιάς, με την προημιτελική φάση να ξεκινά σήμερα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Οι τέσσερις πρώτοι προημιτελικοί, δυο για το ανδρικό και δυο για το γυναικείο ταμπλό, θα λάβουν χώρα στο Arthur Ashe Stadium.

Την "αυλαία" της ημέρας θα ανοίξουν στις 19:00 ώρα Ελλάδα οι Casper Ruud και Matteo Berrettini, σε ένα πολύ δυνατό ματς, με τον Νορβηγό να παραμένει στο κυνήγι και για το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Θα ακολουθήσει ο πρώτος προημιτελικός για το γυναικείο ταμπλό, μεταξύ της φιναλίστ του Wimbledon, Ons Jabeur, και της Ajla Tomljanovic, που κάνει ένα καταπληκτικό τουρνουά.

Δυο ώρες μετά τα μεσάνυκτα θα αρχίσει το night session με τον αγώνα της 18χρονης Coco Gauff, φιναλίστ στο Roland Garros, με την πολύ φορμαρισμένη Caroline Garcia, που μετράει 13 διαδοχικές νίκες στο tour.

Το πρόγραμμα θα κλείσει με τον μεγάλο αγώνα του Νικ Κύργιου, που μετά την πορεία έως τον τελικό του Wimbledon διεκδικεί με αξιώσεις τον πρώτο του major τίτλο και στο US Open, απέναντι στον Karen Khachanov.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (06/09):

Arthur Ashe Stadium:
19:00 Matteo Berrettini [13] v. Casper Ruud [5] Eurosport 1HD
22:00 Ons Jabeur [5] v. Ajla Tomljanovic Eurosport 1HD
02:00 Coco Gauff [12] v. Caroline Garcia [17] Eurosport 1HD
04:00 Nick Kyrgios [23] v. Karen Khachanov [27] Eurosport 1HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots