Τα δάκρυα της Jabeur μετά τον χαμένο τελικό (pic)

 
Ons Jabeur
Ons Jabeur © USTA
tn team Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:11

H Ons Jabeur έχασε και τη δεύτερη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε για να κερδίσει τον πρώτο της Grand Slam τίτλο της, απέδειξε όμως ότι εκτός από σπουδαία πρωταθλήτρια είναι και σπουδαίος άνθρωπος, αφού δεν θέλησε να χαλάσει τη γιορτή για την Iga Swiatek, ξεσπώντας σε κλάμματα μετά το τέλος της απονομής.

Viral έχει γίνει η φωτογραφία της Jabeur με το team της από τα αποδυτήρια, με την 28χρονη τενίστρια να ξεσπάει σε κλάμματα, μετά την ήττα της από την Swiatek στον τελικό του US Open.

Αυτό που σχολιάστηκε αρκετά και δικαίως, ήταν το γεγονός πως η Jabeur δεν εξωτερίκευσε τα συναισθήματά της μέχρι να ολοκληρωθεί και η απονομή, πιθανότατα επειδή δεν ήθελε να χαλάσει τη γιορτή της Swiatek, για την οποία είπε τα καλύτερα και αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου.

Είναι γνωστή άλλωστε για το ήθος της η 28χρονη, η οποία φέτος έχασε δυο τελικούς Grand Slams, στο Wimbledon και στο US Open. Μπορεί ακόμα να μην κατάφερε να κερδίσει Slam η Jabeur, η οποία έχει γράψει ιστορία ουκ ολίγες φορές αυτή τη χρονιά για την Τυνησία και για την Αφρική, όμως αν συνεχίσει έτσι το πρώτο major μάλλον είναι θέμα χρόνου, ενώ με μια καλή χρονιά το 2023 μπορεί και να απειλήσει την Swiatek για το Νο.1. Aυτός είναι και ο στόχος της, όπως δήλωσε στην τελευταία της φετινή συνέντευξη στο US Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots