Νέα διακοπή στο ματς της Παπαμιχαήλ στο US Open

 
Νέα διακοπή στο ματς της Παπαμιχαήλ στο US Open
tennisnews team Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 - 22:30

Μόλις λίγα games - και αυτά με αρκετή καθυστέρηση - έπαιξαν Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Vera Zvonareva, πριν η βροχή σταματήσει ξανά τα ματς στο Flushing Meadows.

Μετά από τη βροχερή χθεσινή μέρα στη Νέα Υόρκη, έχουμε σήμερα μια ακόμα χειρότερη, με αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι συνεχείς διακοπές στα παιχνίδια των προκριματικών του US Open.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και ο αγώνας της Δέσποινας Παπαμιχαήλ με τη Vera Zvonareva για τον 2ο γύρο. Θυμίζουμε πως ο αγώνας ξεκίνησε χθες, είχε κάποιες σύντομες διακοπές στα πρώτα games και τελικά μια πολύωρη και οριστική διακοπή στο 10ο game του 1ου σετ, με την Παπαμιχαήλ να προηγείται με 4-5, 0-30.

Σήμερα συνεχίστηκε ο αγώνας στο Court 8, με αρκετή καθυστέρηση καθώς τα πρώτα παιχνίδια επίσης είχαν πολύωρη διακοπή, αφού και σήμερα η μέρα είναι πολύ βροχερή. Η Zvonareva ξεκίνησε καλύτερα σήμερα και, αφού κράτησε το σερβίς της από το 0-30 για το 5-5, έκανε το break στη συνέχεια και πήρε το 1ο σετ με 7-5.

Το παιχνίδι διακόπηκε ξανά στο ξεκίνημα του 2ου σετ, με τη Zvonareva να σερβίρει στο 0-1, 40-40. Το σκορ μάλιστα ήταν 15-40, αλλά η Ρωσίδα κατάφερε να σβήσει 2 break points πριν τη διακοπή. Στο 2ο είχε γλιστρήσει στο τερέν και έπεσε κάτω, αλλά η Παπαμιχαήλ αστόχησε στην επίθεσή της και δεν εκμεταλλεύτηκε την πτώση της, που ενδεχομένως και να την αποσυντόνισε.

Μετά την πτώση η Zvonareva διαμαρτυρήθηκε για τη γλιστερή επιφάνεια και ζήτησε να σταματήσουν, με τη βροχή να δυναμώνει λίγο μετά και την επίσημη διακοπή να είναι αναπόφευκτη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots