1η νίκη στο US Open για τους αδερφούς Τσιτσιπά! (vid)

 
1η νίκη στο US Open για τους αδερφούς Τσιτσιπά! (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 19:52

Οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο US Open και 2η σε Grand Slam τουρνουά!

Έναν πολύ καλό αγώνα πραγματοποίησαν οι αδερφοί Τσιτσιπά, οι οποίοι κέρδισαν τον Μεξικανό Miguel Angel Reyes-Varela και τον Ισπανό David Vega Hernandez με 7-6 (2), 6-4, για τον 1ο γύρο του US Open.

Για 2η φορά μετά το 2022 αγωνίστηκαν στο US Open τα αδέρφια Τσιτσιπά. Πέρσι είχαν φτάσει κοντά, όμως ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τους Αμερικανούς Christopher Eubanks και Ben Shelton με 6-3, 6-7 (8), 2-6.

Αυτή τη φορά κατάφεραν να φτάσουν στην 1η τους νίκη στη Νέα Υόρκη και 2η συνολικά σε ένα Grand Slam, αφού είχαν κάνει νίκη και στο Australian Open φέτος.

Ήταν καλύτεροι αισθητά οι δυο Έλληνες πρωταθλητές, που κατάφεραν να κερδίσουν το κλειστό 1ο σετ, το οποίο δεν είχε break points, με ένα πολύ καλό tie-break στο οποίο επιβλήθηκαν με 7-2.

Στο 2ο σετ τα αδέρφια Τσιτσιπά έκαναν και το πρώτο break της αναμέτρησης, για να περάσουν μπροστά με 4-3. Είχαν δυο match points για να τελειώσουν το ματς με νέο break στο 9ο game, αλλά τελικά το έκαναν στο 10ο, με τον Πέτρο να είναι στο σερβίς.

Στον 2ο γύρο του US Open, οι Πέτρος και Στέφανος θα αντιμετωπίσουν το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό, Ivan Dodig και Austin Krajicek, που κέρδισαν τους Ισπανούς Roberto Carballes Baena και Bernabe Zapata Miralles με 5-7, 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots