Ισοπέδωσε τον Murray o Dimitrov, τελευταίος αγώνας για Isner (vids)

 
Ισοπέδωσε τον Murray o Dimitrov, τελευταίος αγώνας για Isner (vids)
© Simon Bruty/USTA
tennisnews team Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 22:03

O Grigor Dimitrov πήρε μια εκκωφαντική πρόκριση με 3-0 σετ επί του Andy Murray, ενώ ο John Isner έπαιξε τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του στα μονά. Στους "32" και οι Alexander Zverev και Jannik Sinner.

Ο Dimitrov πανηγύρισε μια εμφατική και άνετη νίκη επί του Murray σε ένα παιχνίδι που πολλοί περίμεναν να δουν ένα μεγάλο ντέρμπι, με 6-3, 6-4, 6-1.

Σε καθόλου καλή μέρα δεν ήταν ωστόσο ο 36χρονος Βρετανός, πρωταθλητής στο US Open το 2012, ο οποίος σταμάτησε στα 45 αβίαστα λάθη, με 16 μόλις winners. O Dimitrov από τη μεριά του είχε τους διπλάσιους winners (32) και 34 αβίαστα λάθη.

Στον 3ο γύρο του US Open o Dimitrov θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή, απέναντι στον Alexander Zverev. O Γερμανός, που φαίνεται να έχει βρει τον εαυτό του τις τελευταίες εβδομάδες, συνάντησε σθεναρή αντίσταση απέναντι στον αξιόλογο Daniel Altmaier, φρόντισε όμως να πάρει τη νίκη στα 4 σετ, με 7-6 (1), 3-6, 6-4, 6-3.

Στον 3ο γύρο μπήκε και ο Jannik Sinner, που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον συμπατριώτη του, Lorenzo Sonego, τον οποίο "εξουδετέρωσε" με 6-4, 6-2, 6-4. Θα περιμένει το ματς του Stan Wawrinka με τον Tomas Martin Etcheverry ο Sinner, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

Τίτλοι τέλους για τον John Isner, που στον τελευταίο του αγώνα μονών στην καριέρα του γνώρισε την ήττα από τον Michael Mmoh με 3-6, 4-6, 7-6 (3), 6-4, 7-6 (10-7), παρόλο που είχε ένα φανταστικό ξεκίνημα. Ο 38χρονος Isner δεν είπε ακόμα οριστικό αντίο, αφού αγωνίζεται και στο διπλό του US Open.

Ο Mmoh θα παίξει στον 3ο γύρο του Grand Slam της πατρίδας του με τον Βρετανό Jack Draper, που έκανε ένα τρομερό ματς και έβγαλε εκτός το Νο.17 του ταμπλό, Hubert Hurkacz, με 6-2, 6-4, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots