Wozniacki: "Βρίσκομαι ακριβώς εκεί που θέλω"

 
Wozniacki: "Βρίσκομαι ακριβώς εκεί που θέλω"
© Garrett Ellwood / USTA
tn team Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:53

Με πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει το US Open η Caroline Wozniacki, η οποία αν πήρε ένα μήνυμα από το comeback της στο tour, είναι πως πρέπει να συνεχίσει!

"Με αυτά τα τρια τουρνουά, ήθελα να μάθω πως θα ήταν το τένις μου και η φυσική μου κατάσταση. Έμαθα πολλά από αυτά και βρίσκομαι ακριβώς εκεί που θέλω να είμαι. Ακόμα υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψω και μπορώ να βελτιώσω, αλλά γενικά είναι πολύ θετικό. Βελτιωνόμουν σε κάθε αγώνα", είπε η Wozniacki στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες, μετά την ήττα της με 6-3, 3-6, 6-1 από την Coco Gauff.

Στις αρχές του 2020, πριν από 3,5 χρόνια δηλαδή, η Wozniacki είχε βάλει τέλος στην επαγγελματική της καριέρα. Μια σπουδαία καριέρα, που είχε ως αποκορύφωμα την κατάκτηση του Australian Open το 2018, αλλά και τις 71 εβδομάδες παραμονής στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στα 33 της χρόνια πια και ούσα μάνα δυο παιδιών, τα οποία γέννησε στο διάστημα που είχε αποσυρθεί από το τένις, η Wozniacki πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει και να αγωνιστεί στα αμερικάνικα τουρνουά αυτού του καλοκαιριού. Από την αρχή είχε πει πως ένιωθε αρκετά φιτ και το απέδειξε και στο τερέν, με καλές εμφανίσεις στο Μόντρεαλ και στο Σινσινάτι, παρόλο που έκανε μόνο μια νίκη.

Το US Open ήταν το αποκορύφωμα, με τη Wozniacki να δείχνει πιο εγκλιματισμένη και να κάνει 3 νίκες, αποκλείοντας και την Petra Kvitova, ενώ πολύ καλά τα πήγε και στον 4ο γύρο, όπου οδήγησε σε 3ο σετ τη φορμαρισμένη Coco Gauff, πρωταθλήτρια στο Σινσινάτι πριν μερικές ημέρες.

Τα δείγματα ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικά για την 33χρονη, που την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κερδίσει παραπάνω από 380 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και να βρεθεί στο Top 250.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots