US Open: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Carlos Alcaraz (© Darren Carroll / USTA)
Carlos Alcaraz (© Darren Carroll / USTA) Daniil Medvedev (© Simon Bruty / USTA)
tn team Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2023 - 9:09

O Carlos Alcaraz θα αντιμετωπίσει τον Daniil Medvedev, ενώ ο Novak Djokovic τον Ben Shelton, στους αποψινούς ημιτελικούς του US Open. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ο Djokovic και ο Alcaraz ήταν από την αρχή του τουρνουά τα δυο μεγάλα φαβορί για να βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του US Open και σήμερα έφτασε η ώρα της αλήθειας, αφού αμφότεροι θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στον τελικό.

Ο Djokovic θα αγωνιστεί πρώτος, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, τον 20χρονο Αμερικανό Ben Shelton. Υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ των δυο παικτών, αφού ο κατά 16 χρόνια μεγαλύτερος Nole θα παίξει στον 47ο ημιτελικό της καριέρας του και θα διεκδικήσει την 36η πρόκρισή του σε έναν τελικό, ενώ ο Shelton θα βρεθεί για 1η φορά στην καριέρα του σε έναν τόσο μεγάλο ημιτελικό. Αυτή θα είναι η πρώτη τους συνάντηση στο tour.

Στις 02:00 τα ξημερώματα θα αρχίσει ο δεύτερος ημιτελικός, μεταξύ του Carlos Alcaraz και του Daniil Medvedev. Αυτό το ματς δείχνει σίγουρα πιο αμφίρροπο, αφού ο πρωταθλητής του 2022 θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή του 2021. Δεδομένων ωστόσο των προηγούμενων εμφανίσεων του Alcaraz απέναντι στον Medvedev, o Ισπανός δείχνει πως είναι το μεγάλο φαβορί, αφού σε 2 αναμετρήσεις φέτος, στον τελικό του Indian Wells και στα ημιτελικά του Wimbledon, δεν έχασε σετ από τον Ρώσο!

Εκτός από τους δυο ημιτελικούς των μονών ανδρών, που όπως είναι φυσικό μονοπωλούν το ενδιαφέρον για τη σημερινή μέρα του US Open, θα έχουμε ακόμα και τον τελικό του διπλού ανδρών, όπου οι Rohan Bopanna και Matthew Ebden θα αντιμετωπίσουν τους Rajeev Ram και Joe Salisbury, στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (08/09):

Arthur Ashe Stadium:
19:00 Bopanna/Ebden [6] v. Ram/Salisbury [3] Eurosport 2HD
22:00 Ben Shelton v. Novak Djokovic [2] Eurosport 1HD
02:00 Carlos Alcaraz [1] v. Daniil Medvedev [3] Eurosport 1HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots