Η Muchova επέστρεψε! (vid)

 
Η Muchova επέστρεψε! (vid)
© Simon Bruty/USTA
tn team Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 - 19:37

H Karolina Muchova έχει επιστρέψει εκεί που ανήκει και με μια εμφατική νίκη επί της Jasmine Paolini εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του US Open.

Μετά από μια σεζόν στην οποία είχε έναν τελικό στο Roland Garros και έναν ημιτελικό στο US Open, η Muchova στάθηκε άτυχη με τον τραυματισμό της, που την άφησε εκτός για παραπάνω από 6 μήνες.

Δειλά-δειλά η 28χρονη Τσέχα επέστρεψε στη δράση τον τελευταίο μήνα και δεν άργησε να βρει ξανά τον ρυθμό της και το καλύτερο τένις της, κάτι που απέδειξε περίτρανα και σήμερα, κερδίζοντας την No.5 του ταμπλό, Jasmine Paolini, με 6-3, 6-3.

Προκρίθηκε στον 2ο συνεχόμενο προημιτελικό της στο US Open και στον 6ο της σε ένα Grand Slam, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έδειξε σε όλους πως βρίσκεται ξανά εκεί που ανήκει, στη μεγάλη σκηνή.

Αξίζει να σημειωθεί και πως αυτή είναι η πρώτη φορά που δεν θα παίξει σε τελικό Grand Slam η Paolini, μετά από το Australian Open. Σε μια τρομερή σεζόν, η Ιταλίδα πέρασε σε back-to-back major τελικούς στο Roland Garros και στο Wimbledon.

Η Muchova τώρα θα περιμένει την αναμέτρηση της Beatriz Haddad Maia με την Caroline Wozniacki, για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά. Σε κάθε περίπτωση δείχνει να είναι μια καλή ευκαιρία για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο και γιατί όχι να κυνηγήσει και το κάτι παραπάνω.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots