Ostapenko σε Tomljanovic: "Είσαι η χειρότερη!" (vid)

 
Ostapenko σε Tomljanovic: "Είσαι η χειρότερη!" (vid)
tn team Κυριακή, 04 Ιουλίου 2021 - 20:05

Ένα θερμό επεισόδιο μοιράστηκαν χθες Ajla Tomljanovic και Jelena Ostapenko προς το τέλος της αναμέτρησής τους.

Η Tomljanovic ήταν μπροστά με 4-0 στο 3ο σετ και η Ostapenko ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ, χωρίς να έχει κάποιο ξεκάθαρο πρόβλημα τραυματισμού, βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Αυστραλή δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη με αυτό και δεν το έκρυψε, λέγοντας πως η Λετονή πήρε επίτηδες τάιμ άουτ για να σταματήσει τον ρυθμό της.

Δεν άλλαξε κάτι πάντως και η Tomljanovic πήρε τη νίκη με 4-6, 6-4, 6-2, για να προκριθεί στον 4ο γύρο του Wimbledon. Οι δυο παίκτριες είχαν μια χειραψία με αρκετή ένταση και μια στιχομυθία σε ανάλογο ύφος.

"Η συμπεριφορά σου ήταν απαράδεκτη", είπε αρχικά η Ostapenko, με την Tomljanovic να αποκρίνεται: "Κοίτα ποια μιλάει!"

Στη συνέχεια η Ostapenko είπε: "Δεν έχεις καθόλου σεβασμό, είσαι η χειρότερη στο tour."

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, η Ostapenko ήταν προκλητική και είπε: "Αν ήμουν τουλάχιστον στο 50% μου θα την είχα κερδίσει."

Η Tomljanovic με τη σειρά της είπε για το περιστατικό: "Το να πει σε μένα ότι δεν σέβομαι, ήταν απλά αστείο. Πιστεύω πως είναι απαράδεκτη συμπεριφορά για κάποια που έχει κερδίσει Grand Slam."

Για την ιστορία, η Tomljanovic θα είναι στον 4ο γύρο του Wimbledon τη Δευτέρα και θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, τη 18χρονη Emma Raducanu από τη Μεγάλη Βρετανία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots