Η προφητική ερώτηση για το ιταλικό double στον Berrettini (vid)

 
Matteo Berrettini
Matteo Berrettini © AELTC/Jon Super
tn team Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 - 12:24

Πριν από 3 εβδομάδες, ένας δημοσιογράφος έκανε μια ερώτηση που αποδείχτηκε προφητική στον Matteo Berrettini, για το ενδεχόμενο να γίνει ένα ιταλικό "double" στο Λονδίνο στις 11 Ιουλίου σε ποδόσφαιρο και τένις!

"Στις 11 Ιουλίου θα γίνουν δυο πολύ μεγάλοι τελικοί στο Λονδίνο. Ένας στο Wembley (για το Euro 2020) και ένας στο Wimbledon. Πιστεύεις πως μπορείς να πάρεις μέρος σε ένα ιταλικό double;" είχε ρωτήσει ο δημοσιογράφος, με αφορμή την κατάκτηση του Queen's Championships από τον Berrettini.

Το double μπορεί να μην έγινε, αλλά υπάρχει πιθανότητα να γίνει, αφού τόσο ο Matteo Berrettini, όσο και η ποδοσφαιρική ομάδα της Ιταλίας θα είναι στους δυο μεγάλους τελικούς που θα γίνουν στο Λονδίνο την Κυριακή!

"Πραγματικά το ελπίζω, για μένα και για τη χώρα μου γενικά. Θα ήταν μια πολύ ιστορική μέρα αν γινόταν, αλλά είμαστε πολύ μακριά απ' αυτό. Υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να κάνω και εγώ και τα παιδιά (η εθνική ποδοσφαίρου της Ιταλίας). Τους εύχομαι καλή τύχη, εύχομαι σε μένα καλή τύχη και θα δούμε τι θα συμβεί", είχε απαντήσει χαμογελαστός ο Berrettini.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

Μένει να δούμε αν θα το κάνουν το θαύμα τους οι Ιταλοί, κάτι βεβαίως που δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα αγωνιστούν εκτός έδρας με την Αγγλία, ενώ ο Berrettini θα παίξει με το αδιαφιλονίκητο φαβορί και αήττητο φέτος σε όλα τα Grand Slams Novak Djokovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots