Τσιτσιπάς: "Θαυμάσιο που επέστρεψα" (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © AELTC
tn team Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 - 23:39

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του στο Wimbledon.

"Ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπισα τον Alexander και πρέπει να τον συγχαρώ για τον πολύ καλό αγώνα που έκανε. Χαίρομαι που τελειώσαμε πριν δύσει ο Ήλιος, διαφορετικά πολύς κόσμος θα ερχόταν στη δύσκολη θέση να φύγει από το γήπεδο χωρίς να έχει τελειώσει το ματς", είπε ο Τσιτσιπάς στη συνέντευξη που παραχώρησε από το court, αμέσως μετά τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Alexander Ritschard.

"Είναι θαυμάσιο που επέστρεψα, είναι θαυμάσιο που παίζω για μια ακόμα χρονιά σ' αυτά τα γήπεδα. Με ή χωρίς πόντους, το Wimbledon παραμένει το ίδιο σπουδαίο τουρνουά που είναι τα τελευταία 100 χρόνια", πρόσθεσε ο 23χρονος Έλληνας τενίστας.

Ο Στεφ ρωτήθηκε και για το αν παίρνει αυτοπεποίθηση από τον τίτλο που κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα στη Μαγιόρκα, όπου οι συνθήκες ήταν αρκετά διαφορετικές, όπως σχολίασε όμως δεν έχει καλύτερα από τα γήπεδα του Wimbledon στο γρασίδι.

"Σίγουρα παίρνω αυτοπεποίθηση από αυτό. Ήρθα εδώ πριν λίγες μέρες, οι συνθήκες είναι διαφορετικές, στη Μαγιόρκα είχε περισσότερη ζέστη και υγρασία, αλλά το να παίζω σ' αυτά τα γήπεδα είναι το καλύτερο."

Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί ξανά την Πέμπτη, απέναντι στον Jordan Thompson από την Αυστραλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots