Τσιτσιπάς: "Μεγάλη πρόκληση να παίξω με τον Νικ"

 
Τσιτσιπάς: "Μεγάλη πρόκληση να παίξω με τον Νικ"
tn team Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 - 17:54

Πολύ ευχαριστημένος με τον σημερινό του αγώνα έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος περιμένει μια μεγάλη πρόκληση απέναντι στον Νικ Κύργιο στον 3ο γύρο του Wimbledon.

"Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας σήμερα, είμαι πολύ χαρούμενος. Είχα το κοινό μαζί μου σήμερα, ένιωσα αυτή την ενέργεια και το κοινό με ώθησε στα όριά μου", είπε στις δηλώσεις που έκανε μέσα από το γήπεδο ο Τσιτσιπάς, αμέσως μετά τη νίκη του με 3-0 σετ επί του Jordan Thompson.

"Πέρσι τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά σε σχέση με φέτος. Κινούμαι πολύ καλύτερα, είχα μεγάλη εξέλιξη μέσα σε έναν χρόνο και νιώθω σαν στο σπίτι μου όταν αγωνίζομαι στο γρασίδι, νιώθω πως το παιχνίδι μου ταιριάζει τέλεια σ' αυτή την επιφάνεια. Είμαι χαρούμενος όταν βλέπω τον εαυτό μου να παίζει σ' αυτό το επίπεδο, όπως σήμερα, και όσο όλα λειτουργούν με χαρά θα δείξω την ίδια αφοσίωση και θα δούμε που θα με πάει αυτό", πρόσθεσε ο Στεφ.

Στον 3ο γύρο του Wimbledon, o Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο, σε μια πολύ δύσκολη αποστολή: "Έχουμε δώσει σπουδαίους αγώνες στο tour με τον Νικ, σέβομαι πολυ το παιχνίδι του, ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιεί το ταλέντο του και ο τρόπος με τον οποίο παλεύει τα παιχνίδια όταν θέλει. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση να τον αντιμετωπίσω στο γρασίδι, είναι ένας μεγάλος αντίπαλος."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots