Κύργιος για Τσιτσιπά: "Ό,τι έγινε στο court μένει στο court, αγαπώ τον Στέφανο" (vid)

 
Κύργιος για Τσιτσιπά: "Ό,τι έγινε στο court μένει στο court, αγαπώ τον Στέφανο" (vid)
© AELTC
tn team Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 - 23:49

Ο Νικ Κύργιος δεν έδωσε συνέχεια στην ένταση που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνον και στον Στέφανο Τσιτσιπά, λέγοντας πως όσα όσα συνέβησαν στο γήπεδο θα μείνουν στο γήπεδο και πως τα πάει πολύ καλά μαζί του και με τον αδερφό του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που προκρίθηκα. Κάποιες στιγμές στον αγώνα ήμουν πολύ ενοχλημένος, είναι ένα άθλημα που φέρνει πολλά νεύρα και απογοήτευση σίγουρα. Τον σέβομαι όμως απεριόριστα, ό,τι έγινε στο court μένει στο court, τον αγαπώ και είμαι πολύ κοντά με τον αδερφό του", είπε γνωρίζοντας την αποθέωση στις δηλώσεις που έκανε από το Νο.1 Court o Κύργιος, αμέσως μετά τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Τσιτσιπά.

"Ήταν εκπληκτικός αγώνας, εκπληκτική ατμόσφαιρα. Για να είμαι ειλικρινής ένιωθα πως ήμουν το φαβορί μετά από τον αγώνα που είχαμε πριν 2 εβδομάδες στο Χάλε, αλλά ήξερα πως θα ήταν πολύ δύσκολος αγώνας, είναι τρομερός παίκτης και ήξερα πως πρέπει να εκτελέσω καλά το πλάνο μου", πρόσθεσε ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός, που επέστρεψε στη 2η εβδομάδα του Wimbledon μετά από 6 χρόνια.

Στον 4ο γύρο ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Brandon Nakashima, έχοντας μια πολύ καλή ευκαιρία μπροστά του για να προκριθεί στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots