Κύργιος για σχόλια Τσιτσιπά: "Εκείνος χτυπούσε τις μπάλες σε μένα" (vid)

 
Κύργιος για σχόλια Τσιτσιπά: "Εκείνος χτυπούσε τις μπάλες σε μένα" (vid)
© AELTC
tn team Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 - 0:23

Ο Νικ Κύργιος πληροφορήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τα σχόλια περί μπούλινγκ που έκανε νωρίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αντιστρέφοντας τις κατηγορίες στον Έλληνα τενίστα.

Ο Τσιτσιπάς έκανε λόγο για "μπούλινγκ" και για "τσίρκο" στη συνέντευξη Τύπου του μετά την ήττα του με 3-1 σετ από τον Κύργιο, μένοντας φανερά ενοχλημένος με τη συμπεριφορά του αντιπάλου του στο court.

Ο Κύργιος ενημερώθηκε για τα σχόλια αυτά στη δική του συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε χρονικά και αντέστρεψε τις κατηγορίες.

"Δεν είμαι σίγουρος για το πως του έκανα μπούλινγκ. Εκείνος χτυπούσε μπάλες πάνω μου. Εκείνος χτύπησε κάποιον θεατή. Πέρα από το να διαμαρτύρομαι στον διαιτητή, δεν έκανα τίποτα ασεβές προς εκείνον", είπε ο Κύργιος, αναφερόμενος στο χτύπημα του Τσιτσιπά πάνω του, αλλά και στην μπάλα που έστειλε στις κερκίδες, χωρίς βέβαια να χτυπήσει θεατή όπως ανέφερε.

Ο Κύργιος αντέστρεψε και την φρασεολογία περί "τσίρκου", λέγοντας περισσότερα επιθετικά λόγια προς τον Στέφανο: "Το τσίρκο ήταν εκείνος σήμερα. Έχει κάποια σοβαρά θέματα. Εγώ είμαι αρεστός στα αποδυτήρια, εκείνος όχι."

Όλα αυτά ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Κύργιος είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο, λέγοντας πως τον αγαπάει και πως όλα όσα έγιναν στο court θα παραμείνουν εκεί!

Το όλο σκηνικό της αναμέτρησης πάντως απ' ότι φαίνεται έχει καταγραφεί και στις κάμερες του Netflix, που ακολούθησε τον Κύργιο στη συνέντευξη Τύπου και ενδεχομένως να αφιερώσει κάποιο επεισόδιο στην κόντρα των δυο τους.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κύργιος:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots