Federer: "Ελπίζω να επιστρέψω για μια ακόμα φορά" (vid)

 
Federer: "Ελπίζω να επιστρέψω για μια ακόμα φορά" (vid)
© AELTC
tn team Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 - 17:14

Στο λόγο του για την εκδήλωση των 100 χρόνων του Centre Court, o Roger Federer εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει για μια ακόμα φορά ως παίκτης στο Wimbledon.

"Είχα την τύχη να παίξω πολλούς αγώνες στο Centre Court. Σήμερα νιώθω περίεργα που βρίσκομαι εδώ με έναν διαφορετικό ρόλο, αλλά είναι θαυμάσιο που είμαι εδώ όπως είπε και ο Novak, με όλους τους άλλους πρωταθλητές και αυτό το γήπεδο μου έχει δώσει τις μεγαλύτερες νίκες και τις μεγαλύτερες ήττες μου", είπε ο Federer στο σύντομο λόγο του για την εκδήλωση των 100 χρόνων του Centre Court.

"Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές ήταν το 2001 που έπαιξα εδώ με τον Pete Sampras, shout out και σε εκείνον γιατί ενέπνευσε πολλούς από εμάς να παίξουμε. Προσπάθησα για το καλύτερο και να εκπροσωπήσω αυτό το άθλημα με καλό τρόπο, ελπίζω να το κατάφερα αυτό και ελπίζω να επιστρέψω για μια ακόμα φορά", πρόσθεσε ο 8 φορές πρωταθλητής.

Για το αν του έλειψε να βρίσκεται στο τουρνουά, ο Roger είπε: "Φυσικά και μου έχει λείψει να είμαι εδώ, θα ήθελα πολύ να είμαι. Πέρσι γνώριζα βγαίνοντας σ' αυτό το γήπεδο πως θα ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ίσως δεν περίμενα να μου πάρει τόσο πολύ καιρό για να επιστρέψω, αλλά το γόνατό μου δεν ήταν καλά. Είμαι χαρούμενος και περνάω καλά στο σπίτι μου, είμαστε καλά με τα παιδιά και τη σύζυγό μου, δεν ήξερα αν έπρεπε να κάνω αυτό το ταξίδι, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ."

Όσο για το ποια στιγμή ξεχωρίζει, από τις πολλές όμορφες αναμνήσεις που είχε στο Centre Court: "Το 2001, ο αγώνας με τον Sampras, και φυσικά μετά θα έβαζα τον πρώτο μου τίτλο εδώ το 2003, κόντρα στον Μαρκ Φιλιππούση. Θυμάστε τι σήμαινε αυτό για μένα!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots