Nadal: "Δεν ξέρω αν θα κατέβω στον ημιτελικό"

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © AELTC
tn team Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 - 23:26

Ο Rafael Nadal εξήγησε πως αύριο θα κάνει κάποιες εξετάσεις και θα πάρει ιατρικές γνώμες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει αν θα κατέβει ή όχι στα ημιτελικά του Wimbledon.

"Δεν ξέρω", ήταν η απάντηση του Rafa, όταν ρωτήθηκε ευθέως για το αν θα κατέβει στον ημιτελικό με τον Νικ Κύργιο την Παρασκευή.

"Θα κάνω κάποιες εξετάσεις αύριο, αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζω τώρα. Έχω αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στην καριέρα μου και έχω μάθει να αντέχω τον πόνο, να αγωνίζομαι με ενοχλήσεις. Ξέρω πως κάτι δεν πάει καλά στους κοιλιακούς, οπότε θα δούμε. Δεν ήταν καινούργιο το πρόβλημα, υπήρχε τις τελευταίες μέρες, όμως σήμερα ήταν χειρότερα. Αυξήθηκε ο πόνος και με περιόριζε. Κατάφερα να νικήσω, αλλά θα δούμε τι θα γίνει αύριο", πρόσθεσε ο 36χρονος Ισπανός.

Έπειτα, του έγινε μια παρόμοια ερώτηση, σχετικά με το πόσες είναι οι πιθανότητες να παίξει την Παρασκευή: "Ειλικρινά, δεν μπορώ να ξέρω. Δεν μπορώ να δώσω μια ξεκάθαρη απάντηση τώρα. Αν είχα αποφασίσει κάτι δεν θα βρισκόμουν εδώ τώρα να κάνω σόου και να έλεγα κάτι διαφορετικό από αυτό που θα έκανα αύριο. Είμαι εδώ γιατί είμαι ειλικρινής και αυτή τη στιγμή δεν έχω πάρει απόφαση. Η απόφαση ανήκει στον παίκτη, αλλά πρέπει να πάρω και άλλες απόψεις για να τα κάνω όλα με τον σωστό τρόπο. Σίγουρα η υγεία μου είναι πιο σημαντική από το Wimbledon. Θα δούμε τι θα συμβεί."

Ο Rafa ρωτήθηκε και για το βίντεο από το box του που έγινε viral από τα μέσα του 2ου σετ, επιβεβαιώνοντας πως πράγματι ο πατέρας του και η αδερφή του τον παρότρυναν να εγκαταλείψει σε εκείνο το σημείο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots