Το box του Rafa ζητούσε... εγκατάλειψη, εκείνος όμως δεν άκουσε (vid)

 
Το box του Rafa ζητούσε... εγκατάλειψη, εκείνος όμως δεν άκουσε (vid)
© AELTC
tn team Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 - 19:05

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο 2ο σετ της αναμέτρησης του Rafael Nadal με τον Taylor Fritz, με τον Ισπανό να δείχνει πως αντιμετωπίζει έντονες ενοχλήσεις από τον τραυματισμό του στη βουβωνική χώρα, ο μάνατζερ, ο πατέρας και η αδερφή του, του έκαναν νόημα να αποσυρθεί, εκείνος όμως συνέχισε και κατέκτησε το 2ο σετ!

Η αγωνία ήταν σχηματισμένη στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων στο box του Rafa, που από το 1ο σετ έδειχνε πως σήμερα δεν είναι μια καλή μέρα όσον αφορά το σώμα του, ενώ στο 2ο σετ, οι ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε φαινόντουσαν πλέον αβάσταχτες.

Σερβίροντας με πολύ χαμηλότερες ταχύτητες σε σχέση με το υπόλοιπο τουρνουά, ακόμα και από το 1ο σετ, ο Rafa έχασε το προβάδισμα που είχε πάρει με 3-0 και φαινόταν πως δύσκολα θα συνέχιζε το ματς υπό αυτούς τους όρους και αν το έκανε, θα ήταν αδύνατο να είναι ανταγωνιστικός.

Χαρακτηριστικό το viral βίντεο, στο οποίο πατέρας, αδερφή και μάνατζερ, του ζητούν να εγκαταλείψει, αφού δεν μπορούσαν να τον βλέπουν έτσι και έκριναν ακόμα πως δεν άξιζε να παλεύει ένα ματς στο οποίο δεν έχει τύχη και να ρισκάρει να δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα με τον τραυματισμό του, που απ' ότι φαίνεται είναι σε κοιλιακό μυ.

Ο Nadal όμως, ο οποίος δεν έχει χάσει ακόμα σε Grand Slam φέτος, έμεινε στο court, πήρε medical στο υπέρ του 4-3 (χωρίς break) στο 2ο σετ και πιθανώς να έκανε κάποια νέα ένεση αναισθησίας, προκειμένου να μην νιώθει τόσο έντονο πόνο. Σε κάθε περίπτωση, λίγα λεπτά μετά το medical άρχισε να κινείται πάλι καλύτερα στο court και κατάφερε να κερδίσει το 2ο σετ με 7-5! Το παιχνίδι συνεχίζεται στο 1-1 σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots