Επισημοποίησε τη συνεργασία με Sinner o Cahill

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Cédric Lecocq / FFT
tn team Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 - 11:38

O Darren Cahill ανακοίνωσε και επίσημα την επικείμενη συνεργασία του με τον Jannik Sinner.

Ο Cahill ανέφερε στη δημοσίευσή του πως είναι τιμή του που μπαίνει στην ομάδα του ταλαντούχου νεαρού τενίστα, επισημοποιώντας μ' αυτόν τον τρόπο τα σενάρια για τη συνεργασία τους.

Ο πολύ έμπειρος Αυστραλός προπονητής, γνωστότερος για τις συνεργασίες του με τον Andre Agassi, τον Lleyton Hewitt και την Simona Halep, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Sinner και δήλωσε στην Corriere della Sera πως στόχος του είναι να τον φέρει στην κορυφή.

Θυμίζουμε πως ο Sinner σταμάτησε να δουλεύει με τον Riccardo Piatti τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας και άλλαξε όλη την ομάδα του, ξεκινώντας τη συνεργασία του με τον προπονητή Simone Vagnozzi και τον γυμναστή Umberto Ferrara, που μαζί είχαν βοηθήσει τον Marco Cecchinato να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros.

Επίσης, ξεκίνησε πριν έναν μήνα τη συνεργασία του με τον φυσιοθεραπευτή του Στέφανου Τσιτσιπά, Jerome Bianchi, ενώ είχε γίνει ήδη γνωστή και η πρόθεσή του να φέρει στο τιμ έναν "super-coach", που τελικά βρέθηκε στο πρόσωπο του Cahill.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots