Κύργιος: Μετά το Wimbledon, τέλος;

 
Κύργιος: Μετά το Wimbledon, τέλος;
© AELTC
tn team Σάββατο, 09 Ιουλίου 2022 - 21:28

Σε συνέντευξή του σε αυστραλιανό μέσο, ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε πως σκέφτεται να "κρεμάσει" τη ρακέτα του αν κατακτήσει το Wimbledon!

"Αν κερδίσω αυτό το τουρνουά - και πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω - δεν ξέρω τι άλλο θα έχω να πετύχω σ' αυτό το άθλημα, πιστεύω πως αυτό είναι το τελευταίο εμπόδιο για μένα προσωπικά", είπε χαρακτηριστικά ο Κύργιος, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε για το 9News της Αυστραλίας, που προβλήθηκε σήμερα.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Κύργιος εξέφρασε και τα παράπονά του για την συμπεριφορά και τη μη στήριξη των Αυστραλών προς το πρόσωπό του: "Ένας Αυστραλός βρίσκεται στον τελικό του Wimbledon και το μόνο που παίρνω είναι κριτικές και αρνητικά σχόλια. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και μέσα στην Tennis Australia που δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένοι που θα παίξω στον τελικό."

Τέλος, ο Κύργιος σχολίασε και τη βελτιωμένη σχέση του με τον Djokovic μετά τα δρώμενα της Αυστραλίας, η οποία σήμερα πέρασε και σε ένα νέο επίπεδο, με τους δυο φιναλίστ να κανονίζουν έξοδο μέσα από stories στο Instagram λίγες ώρες πριν από τον τελικό!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots