Κύργιος: "Είμαι εξαντλημένος, δεν ανυπομονώ να επιστρέψω σε τελικό!" (vid)

 
Κύργιος: "Είμαι εξαντλημένος, δεν ανυπομονώ να επιστρέψω σε τελικό!" (vid)
tn team Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 - 19:38

Ο Νικ Κύργιος ρωτήθηκε αν μετά απ' αυτή την ξεχωριστή εμπειρία ανυπομονεί να επιστρέψει στον τελικό του Wimbledon και η απάντηση που έδωσε δεν ήταν και η πιο αναμενόμενη!

"Σίγουρα όχι! Είμαι πολύ κουρασμένος αυτή τη στιγμή. Εγώ και η ομάδα μου είμαστε εξαντλημένοι, ήταν πάρα πολύ τένις", είπε ο Κύργιος, κάνοντας όλο το στάδιο να γελάσει με την ειλικρίνειά του.

"Σίγουρα θα χρειαστώ καλές διακοπές μετά απ' αυτό. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα, είναι το καλύτερο που είχα στην καριέρα μου, ίσως μια μέρα βρεθώ ξανά εδώ, αλλά δεν ξέρω...", πρόσθεσε ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός.

Όσο για το πόσο δύσκολο ήταν να αντιμετωπίσει τον Novak Djokovic στον τελικό: "Είναι σαν Θεός, δεν θα πω ψέματα, νομίζω πως έπαιξα καλά, αλλά... Πρώτα απ' όλα θέλω να συγχαρώ τον Novak και την ομάδα του, δεν ξέρω καν πόσες φορές έχεις κερδίσει το Wimbledon πλέον".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Djokovic, ο οποίος επισημοποίησε το "bromance" του με τον Κύργιο, μιλώντας για εκείνον με τα καλύτερα λόγια και επιβεβαιώνοντας πως θα βγουν κάποιο βράδυ για φαγητό, το οποίο φυσικά και θα κεράσει, όπως είχαν συνεννοηθεί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots