WTA
Η αγκαλιά της Andreescu στη Serena (vid)

 
Η αγκαλιά της Andreescu στη Serena (vid)
Η αγκαλιά της Andreescu στη Serena (vid)
tennisnews team Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 - 22:31

H 19χρονη Bianca Andreescu παρηγόρησε τη Serena Williams με μια μεγάλη αγκαλιά, με την Αμερικανίδα να μη συγκρατεί τα δάκρυά της μετά τον τραυματισμό της στον τελικό του Rogers Cup.

H Serena είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στο Τορόντο, σήμερα όμως ήταν αδύνατο να διεκδικήσει το τρόπαιο του Rogers Cup απέναντι στην Andreescu, καθώς αντιμετώπιζε τραυματισμό στην πλάτη της.

Μετά την εγκατάλειψή της ξέσπασε σε δάκρυα και η Andreescu την παρηγόρησε αγκαλιάζοντάς την, σε μια πολύ όμορφη στιγμή. Η 19χρονη πέρασε και αυτή από έναν δύσκολο τραυματισμό στον δεξί της ώμο φέτος, που την άφησε εκτός σχεδόν σε όλη τη χωμάτινη σεζόν, αλλά και στη σεζόν του γρασιδιού. 

"Λυπάμαι, δεν μπορούσα να το κάνω σήμερα, προσπάθησα, σας ευχαριστώ", δήλωσε μέσα σε δάκρυα η Serena μετά την απονομή. "Bianca είσαι σπουδαία αθλήτρια, σπουδαία γυναίκα. Ευχαριστώ την ομάδα μου, είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά θα συνεχίσουμε", συμπλήρωσε η 37χρονη Αμερικανίδα, η οποία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κανέναν τίτλο από τον Ιανουάριο του 2017, έχοντας χάσει σε 4 τελικούς. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots