WTA
Εντυπωσιάζει και στην προετοιμασία η Gauff (vid)

 
Εντυπωσιάζει και στην προετοιμασία η Gauff (vid)
Εντυπωσιάζει και στην προετοιμασία η Gauff (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 - 15:58

H Coco Gauff πέτυχε μια πολύ εντυπωσιακή νίκη στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το US Open, απέναντι στην πρωταθλήτρια του Roland Garros, Ashleigh Barty.

Η Gauff, η οποία πήρε wild card για να αγωνιστεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό του US Open, επικράτησε της Barty στον αγώνα επίδειξης που έγινε σε γεμάτο στάδιο στο Winston-Salem, με 6-4, 2-6, 10-8.

Η μόλις 15χρονη Αμερικανίδα, έγινε γνωστότερη στο ευρύτερο φίλαθλο κοινό, με την πορεία της ως τον 4ο γύρο του Wimbledon. Την ερχόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί και για πρώτη φορά στο κυρίως ταμπλό του US Open, μετά τη wild card που της έδωσε η USTA.

Εξαιτίας του κανονισμού της WTA που την περιορίζει στον αριθμό των τουρνουά που μπορεί να λάβει μέρος ώσπου να γίνει 16 ετών, η Gauff έχει αγωνιστεί μονάχα στο Citi Open της Ουάσινγκτον τις τελευταίες εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της αμερικανικής hard court season. Εκεί πέτυχε 2 νίκες και μπήκε στο κυρίως ταμπλό από τα προκριματικά, αλλά ηττήθηκε από τη Zarina Diyas. 

Παρόλα αυτά δείχνει πάντως να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με τη φιλική νίκη της επί του Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης στο Winston-Salem.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots