WTA
Ανακοίνωσε τα πρώτα τουρνουά η Clijsters

 
Ανακοίνωσε τα πρώτα τουρνουά η Clijsters
Ανακοίνωσε τα πρώτα τουρνουά η Clijsters
tennisnews team Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 - 19:45

H Kim Clijsters ανακοίνωσε τα τρια πρώτα τουρνουά στα οποία θα λάβει μέρος και πως θα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα από το 2012 τον Μάρτιο του 2020.

Είναι γεγονός η επιστροφή της Clijsters στο tour, μετά από περίπου 7,5 χρόνια. Η Βελγίδα πρωταθλήτρια, μητέρα τριών παιδιών και 36 πια ετών, είχε ανακοινώσει τη μεγάλη είδηση τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ένας τραυματισμός στο γόνατο δημιούργησε ένα πισωγύρισμα στην προετοιμασία της και γι' αυτό η μέρα της επιστροφής θα καθυστερήσει λίγο σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό, η Clijsters όμως δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να κάνει πίσω.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα, θα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα στο tour από το 2012, στο Μοντερρέι του Μεξικού. Το Monterrey Open, ένα τουρνουά της σειράς International, θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 2-8 Μαρτίου.

Στη συνέχεια η Βελγίδα θα αγωνιστεί στο πολύ σημαντικό Indian Wells Open, ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά της WTA αλλά και της ATP, των κατηγοριών WTA Premier Mandatory και ATP Masters 1000. Το Indian Wells θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα από το Μοντερρέι και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαρτίου.

Τέλος, το τρίτο τουρνουά που ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί η Clijsters, θα είναι το Charleston Open (6-12 Απριλίου), όπου θα ανοίξει και τη χωμάτινη σεζόν της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots