WTA
Ούτε στο Ντουμπάι η Andreescu

 
Bianca Andreescu
Bianca Andreescu
tennisnews team Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 - 5:50

H Bianca Andreescu θα χρειαστεί να περιμένει περισσότερο για τον πρώτο της αγώνα στη χρονιά, αφού αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της και από το Dubai Duty Free Tennis Championships.

Η πρωταθλήτρια του US Open έχει αγωνιστεί ελάχιστες φορές από τότε που θριάμβευσε στη Νέα Υόρκη, ενώ στο 2020 δεν έχει καταφέρει ακόμα να δώσει τον πρώτο της αγώνα. Γι' αυτό ευθύνεται ο τραυματισμός της στο γόνατο, από τον οποίο δεν έχει αναρρώσει ακόμα εντελώς, όπως ενημέρωσε.

"Είμαι πολύ λυπημένη που πρέπει να ανακοινώσω πως δεν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ στο Dubai Duty Free Tennis Championships την επόμενη εβδομάδα. Δεν είμαι 100% έτοιμη και ακολουθώ τη συμβουλή του γιατρού μου. Δεν θέλω να ρισκάρω και να έχω ως αποτέλεσμα έναν νέο τραυματισμό στο γόνατο. Κάθε μέρα είμαι και πιο κοντά στην επιστροφή μου, αλλά το Ντουμπάι είναι πολύ νωρίς για μένα. Ελπίζω να επιστρέψω στο Ντουμπάι την επόμενη χρονιά", είπε η 19χρονη Καναδή, που βρίσκεται στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Να σημειωθεί πως από το τουρνουά του Ντουμπάι, απέσυρε τη συμμετοχή της και η Ashleigh Barty, εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι. Παραμένει φυσικά ένα πολύ δυνατό τουρνουά, στο οποίο αναμένεται να αγωνιστούν οι Simona Halep, Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Sofia Kenin και φυσικά η Μαρία Σάκκαρη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots