WTA
Βοηθάει την τοπική κοινότητα η Azarenka

 
Βοηθάει την τοπική κοινότητα η Azarenka
Βοηθάει την τοπική κοινότητα η Azarenka
tennisnews team Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 - 14:03

Η καραντίνα βρήκε τη Victoria Azarenka στο σπίτι της στη Φλόριντα και, θέλοντας να προσφέρει στην τοπική κοινότητα, η Λευκορωσίδα ξεκίνησε μια δημοπρασία, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε ταμείο πρόνοιας για φτωχές οικογένειες και μικρές επιχειρήσεις, που θα πληγούν από τη νέα οικονομική κρίση.

"Είμαι η Victoria Azarenka, επαγγελματίας παίκτρια του τένις, και έχω αγωνιστεί σε αρκετά τουρνουά στη Νότια Φλόριντα. Μου σπαράζει την καρδιά να βλέπω πως ο COVID-19 επηρεάζει τον κόσμο, τους φίλους μου και μέλη της οικογένειάς μου. Έχουν περάσει 82 ημέρες από τότε που το CDC (Centers for Disease Control) επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσμα του COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες", αναφέρει στη δημοσίευσή της η Λευκορωσίδα.

"Η έξαρση του ιού έχει αλλάξει τις ζωές μας με πολλούς τρόπους, ξεκινώντας από τη φαρμακευτική βιομηχανία, ενώ όσο η κρίση συνεχίζεται, έχει επηρεάσει το 81% των μικρών επιχειρήσεων του Miami-Dade County και περισσότερες από 248.000 οικογένειες με παιδιά. Πάνω από το 59% των κατοίκων, δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα", συνεχίζει η κάτοχος 2 Grand Slam τίτλων.

"Ως εκ τούτου, θα ήθελα να βοηθήσω την τοπική κοινωνία, προσφέροντας σε δημοπρασία ένα ζευγάρι υπογεγραμμένων παπουτσιών μου. Τα έσοδα θα δοθούν στη United Way του Miami-Dade, που ίδρυσε το ταμείο αντιμετώπισης της πανδημίας του Μαϊάμι. Το ταμείο αυτό θα μας επιτρέψει να αντιμετωπίσουμε κάποιες βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις σε εργαζόμενες οικογένειες με ανάγκες έκτακτης ανάγκης, όπως ενοίκιο, τρόφιμα, φάρμακα και υπηρεσίες κοινής ωφελείας, ενώ θα ενισχύσει και κάποιες μικρές επιχειρήσεις."

Η δημοπρασία ξεκίνησε χθες, Σάββατο 11 Απριλίου, και θα ολοκληρωθεί στις 25 Απριλίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots