WTA
Η κλήρωση του Λέξινγκτον

 
Η κλήρωση του Λέξινγκτον
Η κλήρωση του Λέξινγκτον
tennisnews team Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020 - 6:26

Με πολύ δυνατά ζευγάρια από τον 1ο γύρο και μια πιθανή μάχη της Serena Williams με τη Victoria Azarenka από τον 2ο γύρο, ολοκληρώθηκε η κλήρωση του πρώτου αμερικανικού τουρνουά για φέτος, που θα πραγματοποιηθεί στο Λέξινγκτον.

Η Serena Williams, στην πρώτη της αναμέτρηση μετά από 6 μήνες, θα αντιμετωπίσει την Bernarda Pera, για τον 1ο γύρο του Top Seed Open που αναμένεται να ανοίξει τη φετινή αμερικανική hard court season στο Λέξινγκτον του Κεντάκι.

Αν κερδίσει, η Serena θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ενός εκ των δυνατότερων ζευγαριών του 1ου γύρου, μεταξύ της Venus Williams και της Victoria Azarenka.

Ένα ακόμα πολύ δυνατό ζευγάρι στον 1ο γύρο, είναι αυτό των Amanda Anisimova και Cici Bellis, που θα είναι στην ίδια πλευρά του ταμπλό. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως Serena, Venus και Azarenka, θα έχουν πιθανή αντίπαλη στα προημιτελικά τη Sloane Stephens.

Στην κάτω μεριά του ταμπλό ξεχωρίζει το ζευγάρι της Yulia Putintseva, No.5 στο ταμπλό, με την Ajla Tomljanovic. Η Aryna Sabalenka, η οποία βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της τη Madison Brengle και έχει πιθανή αντίπαλη στον 2ο γύρο την Coco Gauff, που θα παίξει με παίκτρια από τα προκριματικά στην πρώτη της αναμέτρηση.

Αναλυτικά το ταμπλό του Top Seed Open:

Φωτογραφία: Andrew Fore Photography

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots