WTA
Φοβερή ανατροπή και ημιτελικά η Gauff! (vid)

 
Φοβερή ανατροπή και ημιτελικά η Gauff! (vid)
Φοβερή ανατροπή και ημιτελικά η Gauff! (vid)
tennisnews team Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 - 11:06

Ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση από τη 16χρονη Coco Gauff, που ανέτρεψε το 4-6, 2-4 ενάντια στην Ons Jabeur και προκρίθηκε για 2η φορά στην καριέρα της σε ημιτελικό WTA διοργάνωσης!

Η καταπληκτική Coco Gauff συνεχίζει να εντυπωσιάζει τον κόσμο του τένις και το μεγάλο διάλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν την έχει επηρεάσει καθόλου, καθώς δείχνει ακόμα δυνατότερη από τις αρχές της χρονιάς.

Η 16χρονη Αμερικανίδα βρήκε λύσεις σε έναν αγώνα που αρχικά έδειχνε να μην κυλάει καθόλου όπως ήθελε, καθώς ανέτρεψε το εις βάρος της 4-6, 2-4 και κατάφερε να επικρατήσει της Jabeur με 4-6, 6-4, 6-1, παίρνοντας μια σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του Top Seed Open.

Η νεαρή αθλήτρια, που εκτός από εκπληκτικά σωματικά προσόντα και πολύ ταλέντο δείχνει να διαθέτει στη φαρέτρα της και μια νοοτροπία πολύ μεγάλης πρωταθλήτριας, καθώς προσαρμόζεται εξαιρετικά στις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού, κέρδισε τα 10 από τα 11 τελευταία games του προημιτελικού, για να ολοκληρώσει την πολύ σπουδαία ανατροπή της σε 1 ώρα και 58 λεπτά.

Η Gauff προκρίθηκε για 2η φορά στην καριέρα της σε ημιτελικό WTA διοργάνωσης. Την πρώτη, που ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στο Linz της Αυστρίας, είχε καταφέρει να κερδίσει και τον τίτλο.

Απόψε, στις 20:00 περίπου ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει την επίσης Αμερικανίδα Jennifer Brady, που κέρδισε την Marie Bouzkova με 6-1, 6-2 στον τελευταίο προημιτελικό και σε μόλις 65 λεπτά. Γενικά η Brady κάνει πολύ εντυπωσιακό τουρνουά, έχοντας απωλέσει μόλις 11 games σε 3 αναμετρήσεις.

Στον άλλον ημιτελικό του Λέξινγκτον, που θα αρχίσει στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, η Shelby Rogers, η οποία έκανε τη μεγάλη νίκη επί της Serena Williams το βράδυ της Παρασκευής (1-6, 6-4, 7-6), θα αναμετρηθεί με την Eλβετίδα Jill Teichmann, που απέκλεισε την Cici Bellis (6-2, 6-4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots