WTA
Διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin η Suarez Navarro (vid)

 
Διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin η Suarez Navarro (vid)
Διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin η Suarez Navarro (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:29

H Carla Suarez Navarro διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin και θα ακολουθήσει χημειοθεραπεία για τους επόμενους 6 μήνες. Μηνύματα στήριξης από τους Rafael Nadal, Novak Djokovic, Pau Gasol και άλλους.

"Γεια σε όλους, ήθελα να σας ενημερώσω πως πριν λίγες ημέρες διαγνώστηκα με λέμφωμα Hodgkin. Πρέπει να ακολουθήσω χημειοθεραπεία για 6 μήνες. Είμαι εντάξει, είμαι ψύχραιμη αυτή τη στιγμή και σκοπεύω να αντιμετωπίσω οτιδήποτε έρθει", είπε η Suarez Navarro, σε ένα σύντομο βίντεο που δημοσίευσε στους λογαριασμούς τους στα social media.

"Η υπομονή και η αυτοπεποίθηση με οδήγησαν στην καριέρα μου. Δεν θα είναι και ο ευκολότερος αντίπαλος, αλλά θα χρειαστεί να βάλω τα δυνατά μου", έγραψε στη δημοσίευση η Ισπανίδα.

Το λέμφωμα Hodgkin είναι μια μορφή καρκίνου και η χημειοθεραπεία είναι ένας τρόπος αντιμετώπισής του. Τη στήριξή τους στην Suarez Navarro εξέφρασαν οι Rafa Nadal, Novak Djokovic, Pau Gasol, Simona Halep, Juan Martin Del Potro και άλλοι, μέσω μηνυμάτων και δημοσιεύσεων στα social media.

"Πολλή δύναμη Carla σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της ζωής. Σίγουρα, όπως λες και εσύ, με θετικότητα, με τη δύναμη που πάντα είχες και με την απαραίτητη βοήθεια που θα λάβεις! Ένα μεγάλο φιλί", έγραψε ο Nadal.

"Carla είσαι τόσο μεγάλη μαχήτρια και δεν αμφιβάλλω πως θα το ξεπεράσεις. Μείνε θετική και επέστρεψε γρήγορα", έγραψε ο Djokovic, που ευχήθηκε και καλή τύχη στα Ισπανικά.

"Καλή δύναμη Carla, μια μεγάλη αγκαλιά", σχολίασε ο Del Potro στο Tweet της Ισπανίδας.

"Καλή δύναμη Carla! Όλοι είμαστε μαζί σου", σχολίασε ο Pau Gasol.

"Carla, είμαι σοκαρισμένη και λυπημένη με αυτά τα νέα. Σε σκέφτομαι και ξέρω πως ένα τόσο ξεχωριστό και δυνατό άτομο όπως εσύ, μπορεί να το ξεπεράσει", έγραψε η Simona Halep.

Σχόλια μεταξύ άλλων έκαναν ακόμα οι Kim Clijsters, Stan Wawrinka, Marin Cilic, Petra Kvitova, Darren Cahill, Andrea Petkovic, Sabine Lisicki, Felipe Reyes, Madison Keys και Donna Vekic. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots