Πέρασε η Osaka, εκτός η Barty!

 
Naomi Osaka
Naomi Osaka © Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 - 9:45

H Naomi Osaka συνδύασε με νίκη την επιστροφή της στους αγώνες μετά από το Roland Garros. Την πρώτη της νίκη μετά τη μάχη της με τον καρκίνο πανηγύρισε η Carla Suarez Navarro, ενώ εκτός Ολυμπιακών από τον 1ο γύρο έμεινε η Νο.1 του κόσμου, Ashleigh Barty.

Η Naomi Osaka, η οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από την απόσυρσή της από το Roland Garros για λόγους ψυχικής υγείας, έκανε ένα καλό ξεκίνημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της πατρίδας της και επιβλήθηκε της Saisai Zheng με 6-1, 6-4.

Πέτυχε 6 άσους και έσβησε και τα 6 break points που αντιμετώπισε η 23χρονη Γιαπωνέζα, Νο.2 στο ταμπλό, η οποία εκμεταλλεύτηκε τις 3 από τις 8 ευκαιρίες που είχε στη διάθεσή της για break, για να φτάσει στην επικράτηση σε 1 ώρα και 27 λεπτά.

Στον 2ο γύρο η Osaka θα αντιμετωπίσει τη Viktorija Golubic, που πήρε από χθες την πρόκριση, χάρη στη νίκη της επί της Maria Osorio Serrano με 6-4, 6-1.

Σοκαριστικό αποκλεισμό βίωσε η Ashleigh Barty, η οποία ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στους πρώτους της Ολυμπιακούς Αγώνες από τη Sara Sorribes Tormo - που έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι - με 6-4, 6-3. Η Ισπανίδα θα παίξει στον 2ο γύρο με τη Fiona Ferro, που κέρδισε την Anastasija Sevastova με 2-6, 6-4, 6-2.

Την πρώτη της νίκη μετά την επιστροφή της στο tour, έπειτα και την κερδισμένη μάχη της με το λέμφωμα Hodgkin, πανηγύρισε η Carla Suarez Navarro. Η Ισπανίδα, η οποία παίζει το τελευταίο της τουρνουά στο tour, επιβλήθηκε της Ons Jabeur με 6-4, 6-1 και θα παίξει στον 2ο γύρο με την Karolina Pliskova.

Η Pliskova επικράτησε της Alize Cornet με 6-1, 6-3, ενώ τα προγνωστικά επιβεβαίωσε και η Aryna Sabalenka, που κέρδισε εύκολα τη Magda Linette με 6-2, 6-1. Τέλος, έπειτα από δυο κλειστά σετ η Garbine Muguruza πήρε τη νίκη επί της Veronika Kudermetova με 7-5, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots