WTA
Όταν η Azarenka "λύγισε" στη συνέντευξη Τύπου (vid)

 
Victoria Azarenka
Victoria Azarenka
tennisnews team Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:42

Τον Ιανουάριο του 2019, η Victoria Azarenka περνούσε πολλά και σε μια συνέντευξη Τύπου είχε "λυγίσει", ξεσπώντας σε κλάματα. Πλέον, με την προσωπική ζωή της να έχει σταθεροποιηθεί και το τένις της να έχει επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, η Vika αποδεικνύει πως οι δυσκολίες είναι μέρος της ζωής, αλλά δεν πρέπει να τα παρατάμε. 

Το comeback της Azarenka στο τένις μετά την εξάμηνη αναστολή του tour λόγω του κορωνοϊού ήταν καλύτερο και απ' όσο η ίδια θα περίμενε ενδεχομένως, καθώς κατάφερε να κατακτήσει το Western & Southern Open - που ήταν ο πρώτος της τίτλος από το 2016 - αλλά και να παίξει στον τελικό του US Open - που ήταν ο πρώτος τελικός της σε Slam από το 2013!

Είναι γεγονός ότι η Λευκορωσίδα, πρωταθλήτρια 2 φορές στο Australian Open και πρώην Νο.1 στον κόσμο, έχει επιστρέψει στο top επίπεδο και είναι ξανά διεκδικήτρια μεγάλων τίτλων.

Πολύ διαφορετικά ήταν τα πράγματα τις προηγούμενες σεζόν, με αποκορύφωμα το ξεκίνημα του 2019, όταν η Vika, έχοντας ήδη αντιμετωπίσει μεγάλη δυσκολία να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο μετά τους τραυματισμούς της, αντιμετώπιζε και ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, καθώς μαχόταν για την κηδεμονία του γιου της Leo. Μια μάχη που τελικά κέρδισε στο δικαστήριο.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μάλιστα μετά τον αγώνα του 1ου γύρου του αγαπημένου της Australian Open, όπου ηττήθηκε από τη Laura Siegemund, η Vika είχε ξεσπάσει σε κλάματα, αδυνατώντας να διαχειριστεί τη συναισθηματική φόρτιση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots