WTA
Raducanu: "Θα χρειαστεί χρόνος για να καταλάβω τι συμβαίνει"

 
Emma Raducanu
Emma Raducanu © Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 - 14:08

Η Emma Raducanu απέδωσε στην απειρία της την ήττα της από την Aliaksandra Sasnovich και εξήγησε πως ακόμα θα χρειαστεί χρόνο για να καταλάβει τι συμβαίνει με την καριέρα της.

"Νομίζω πως θα μου πάρει χρόνος να συνειδητοποιήσω τι συμβαίνει. Είμαι ακόμα καινούργια σε όλο αυτό. Περνάω κάποιες νέες εμπειρίες και ξέρω πως όλα γίνονται για έναν καλύτερο σκοπό. Με τον δικό μου τρόπο, είμαι ευγνώμων που ήρθε αυτή η ήττα, γιατί είναι ένα μάθημα που πρέπει να πάρω όταν χάνω εύκολα και απογοητεύομαι. Είμαι 18 ετών και πρέπει να είμαι επιεικής με τον εαυτό μου. Είμαι νέα στο tour. Αποκτώ εμπειρία εβδομάδα με την εβδομάδα. Χαίρομαι πο υέχασα σήμερα γιατί μπορώ να μάθω πολλά απ' αυτό το ματς, θα με κάνει πιο έμπειρη", είπε η Raducanu στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα της από την Aliaksandra Sasnovich με 6-2, 6-4.

Η 18χρονη Βρετανίδα, πρωταθλήτρια στο US Open τον προηγούμενο μήνα, έδωσε τον πρώτο της αγώνα μετά από έναν μήνα περίπου και όπως είπε θα χρειαστούν πολλά παιχνίδια ακόμα για να καταλάβει τους ρυθμούς της και να αποκτήσει εμπειρία. Απέδωσε στην απειρία της και την πρόωρη έξοδο από το Indian Wells, με το 2ο σετ να φεύγει μέσα από τα χέρια της, αφού ήταν μπροστά με 4-2.

"Είναι μόλις το τρίτο μου τουρνουά. Πιθανότατα έχει κάνει πολλές ανατροπές από το 4-2. Κάποια στιγμή θα έχω και γω την εμπειρία να το κάνω, πρέπει όμως να δώσω πολλούς αγώνες. Δεν πιέζω τον εαυτό μου γιατί ξέρω πως είμαι άπειρη τενίστρια. Απλά παίρνω εμπειρία. Θα έχω καλές και κακές στιγμές. Σήμερα είχα μια εξαιρετική παίκτρια απέναντί μου. Μπορούσες να καταλάβεις πως ήταν η πιο έμπειρη παίκτρια στο γήπεδο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots