WTA
Σάκκαρη: "Μέχρι το Australian Open θα έχω κάνει και 3η δόση"

 
Σάκκαρη: "Μέχρι το Australian Open θα έχω κάνει και 3η δόση"
tn team Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 - 16:21

Πολλά ακούγονται για το Australian Open και τον εμβολιασμό τις τελευταίες εβδομάδες, με τη Μαρία Σάκκαρη πάντως να μην ανησυχεί και να εκφράζει την αισιοδοξία της, αφού όπως εξήγησε είναι πλήρως εμβολιασμένη από τον Μάρτιο και έως το πρώτο Grand Slam της χρονιάς θα έχει κάνει και 3η δόση.

"Πιστεύω πως δεν θα είναι όπως το φετινό Australian Open, τουλάχιστον έτσι ελπίζω. Ακούμε πως θα είναι διαφορετικά τα πράγματα για τους εμβολιασμένους παίκτες, εγώ είμαι πλήρως εμβολιασμένη από τον Μάρτιο. Θα έχω κάνει και την τρίτη δόση μέχρι τότε! Τα πράγματα θα είναι ευκολότερα για μας. Πιστεύω πως η Tennis Australia θα κάνει το καλύτερο που μπορεί και πως δεν θα περάσουμε πάλι καραντίνα για δυο εβδομάδες. Δεν ξέρουμε ακόμα τους κανονισμούς, αλλά πιστεύω πως δεν θα είναι το ίδιο", είπε η Σάκκαρη στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, μετά την πρόκρισή της στα προημιτελικά του VTB Kremlin Cup της Μόσχας.

Η 26χρονη Μαρία, έγινε με τη νίκη αυτή και η πρώτη Ελληνίδα παίκτρια που προκρίθηκε στο WTA Finals: "Ήταν σημαντικός αγώνας για μένα και το ήξερα. Πέτυχα έναν από τους μεγαλύτερους στόχους που είχα για φέτος και αυτό με ικανοποιεί. Είμαι περήφανη με τον εαυτό μου και με την ομάδα μου. Τα καταφέραμε και είναι η πρώτη φορά που μια Ελληνίδα προκρίθηκε στη διοργάνωση."

Η Σάκκαρη ρωτήθηκε ακόμα για το ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας για την καταπληκτική της σεζόν: "Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, όπου ήμουν στην Αυστραλία κολλημένη σε ένα δωμάτιο και μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να συνηθίσω τον έξω κόσμο. Άλλαξα όμως τρόπο σκέψης, με τη βοήθεια και των κοντινών μου ανθρώπων, κάτι που ήταν το κλειδί. Ήμουν σκληρή με τον εαυτό μου μέχρι αυτή τη σεζόν. Μεγαλώνοντας όμως ωριμάζεις, αλλάζεις και βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Το να είμαι καλή με μένα, ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που άλλαξα φέτος. Αυτό ισχύει και για τη διάρκεια του αγώνα, γιατί μπορούσα να γίνω πολύ αρνητική και σκληρή με τον εαυτό μου. Προσπάθησα να το αλλάξω αυτό, μιλούσα πάρα πολύ στο γήπεδο και αυτό δεν με βοηθούσε. Κατάλαβα ότι από ένα επίπεδο και μετά πρέπει να κάνεις διαφορετικά κάποια πράγματα και αυτό έκανα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots