WTA
Θα παλέψουν για τον τίτλο Kontaveit και Halep (vids)

 
Simona Halep
Simona Halep © Transylvania Open
tn team Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 - 19:47

Τη νικηφόρα πορεία της στο Κλουζ συνεχίζει η Anett Kontaveit, που θα παλέψει στον αυριανό τελικό για την τελευταία θέση του WTA Finals απέναντι στην τοπική ηρωίδα, Simona Halep, που συνέτριψε τη Marta Kostyuk.

Ακόμα ένα βήμα προς το WTA Finals πραγματοποίησε η Anett Kontaveit, η οποία κέρδισε τη Rebecca Peterson με 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στον τελικό του Transylvania Open στο Κλουζ της Ρουμανίας.

Αυτή ήταν η 25η νίκη στις 27 τελευταίες αναμετρήσεις της Kontaveit, που κάνει ένα τρομερό δεύτερο μισό στη φετινή χρονιά. Θα έχει τη δυνατότητα αύριο να διεκδικήσει τον 3ο τίτλο της στους τελευταίους 2 μήνες και τον 4ο για φέτος.

Αν τα καταφέρει, θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο για το WTA Finals μέσα από τα χέρια της Ons Jabeur, που βρίσκεται στην 8η θέση του Race αυτή τη στιγμή.

Στον ιδανικό τελικό του Transylvania Open, θα αντιμετωπίσει τη Simona Halep, που έκανε ένα αψεγάδιαστο ματς στον άλλον ημιτελικό και συνέτριψε τη Marta Kostyuk με 6-0, 6-1.

Αυτός θα είναι ο 40ός τελικός καριέρας για τη Halep, που θα διεκδικήσει τον 23ο τίτλο της (22-17 σε τελικούς). Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την εβδομάδα η Halep δεν έχει χάσει σετ σε 4 αναμετρήσεις και έχει χάσει μόλις 12 games, δηλαδή μέσο όρο χάνει 3 ανά αγώνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots