WTA
Raducanu: "Με νέο προπονητή στην Αυστραλία"

 
Emma Raducanu
Emma Raducanu © USTA
tn team Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 - 8:41

Η Emma Raducanu δήλωσε πως είναι πολύ ευχαριστημένη με το πως έχει χειριστεί το θέμα των προπονητών μέχρι στιγμής και είπε πως έχει βρει ήδη με ποιον θα προετοιμαστεί για την Αυστραλία.

"Είμαι εδώ μόνη μου και είμαι εγώ ο προπονητής μου γι' αυτή την εβδομάδα, κάτι που πιστεύω πως είναι πολύ καλό για μένα μακροπρόθεσμα. Νιώθω πολύ θετικά για την κατάσταση μου αυτή τη στιγμή όσον αφορά το θέμα του προπονητή. Βρίσκομαι σε καλό σημείο. Θα έχω προπονητή στο Australian Open", αποκάλυψε η Raducanu, μιλώντας στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου στο Linz.

Η Raducanu είχε προπονητή τον Nigel Sears κατά τη διάρκεια του Wimbledon και αργότερα, στο US Open, είχε έναν ακόμα Βρετανό, τον Andrew Richardson, κατακτώντας τον τίτλο. Αμέσως μετά όμως τον θρίαμβό της στη Νέα Υόρκη, χώρισε ο δρόμος της με τον Richardson και δείχνει πολύ ευχαριστημένη με την κίνηση αυτή, μιας και φαίνεται να βρήκε ήδη το πρόσωπο με το οποίο θα προετοιμαστεί για την αυστραλιανή σεζόν, παρότι δεν αποκαλύπτει ακόμα το όνομά του.

"Θα έχω κάποιον στο πλευρό μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τη δουλειά που θα κάνω στην preseason. Θα περάσουμε σίγουρα καλά, θα δουλέψουμε επίσης πολύ καλά. Πιστεύω πως το παιχνίδι μου βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση και είμαι ενθουσιασμένη με όσα έρχονται", είπε ακόμα η 18χρονη Βρετανίδα.

"Στην preseason, που θα ξεκινήσει στο τέλος αυτού του μήνα, θα δουλέψουμε μαζί και πιθανότατα θα είναι μαζί μου και όταν επιστρέψω στους αγώνες. Αυτή τη στιγμή, νιώθω καλά με το πως πηγαίνουν τα πράγματα. Είναι ακόμα εμπιστευτικό, εννοώ η απόφασή μου. Αλλά νιώθω πολύ καλά μ' αυτή."

Η Raducanu είναι στο Νο.1 του ταμπλό του Upper Austria Ladies Linz και θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον 2ο γύρο, απέναντι σε μια qualifier, είτε την Kateryna Kozlova, είτε την Xin Wang.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots