WTA
WTA Finals: Το πρόγραμμα της Κυριακής

 
Garbine Muguruza
Garbine Muguruza © Jimmie48 / WTA
tennisnews team Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 - 9:49

Συνεχίζεται σήμερα το WTA Finals, με την τελευταία αγωνιστική του ομίλου Teotihuacán. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τα σενάρια πρόκρισης στα ημιτελικά.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας, που θα αρχίσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας, θα αναμετρηθούν οι δυο Τσέχες που βρίσκονται στη Γουαδαλαχάρα, Barbora Krejcikova και Karolina Pliskova. H Pliskova έχει κερδίσει και τις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις τους, ωστόσο η πρώτη ήταν το πολύ μακρινό 2011 και η δεύτερη το 2018, επομένως δεν έχουν συναντηθεί πρόσφατα.

Στο άλλο παιχνίδι, που θα γίνει στις 03:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, η Garbine Muguruza θα αντιμετωπίσει την τρομερή Anett Kontaveit, που έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή της στα ημιτελικά και μετράει 28 νίκες στις 30 τελευταίες αναμετρήσεις της! Θα είναι η 5η τους συνάντηση, με τις δυο παίκτριες να μοιράζονται τις νίκες (2-2).

Όσον αφορά τα σενάρια πρόκρισης, η Muguruza είναι εκείνη που κρατάει περισσότερο την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη με 2-0 σετ επί της Kontaveit θα μπει μαθηματικά στα ημιτελικά, σε αντίθεση με την Pliskova, που θα χρειαστεί να κερδίσει την Krejcikova και να χάσει η Muguruza από την Kontaveit στον άλλον αγώνα. Η Krejcikova διαθέτει ελάχιστες ελπίδες, αφού θα χρειαστεί να κερδίσει την Pliskova με 2-0 σετ, σε συνδυασμό με νίκη της Kontaveit επί της Muguruza επίσης με 2-0 σετ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

Estadio Akron De Tenis:
22:00 Barbora Krejcikova [2] v. Karolina Pliskova [3] COSMOTE SPORT 9HD
00:00 Aoyama/Shibahara [2] v. Stosur/Zhang [5]
03:30 Garbine Muguruza [6] v. Anett Kontaveit [8] COSMOTE SPORT 9HD
05:30 Melichar-Martinez/Schuurs [4] v. Jurak/Klepac [7]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots