WTA
Εκτός Australian Open η Andreescu

 
Bianca Andreescu
Bianca Andreescu © Jimmie48/WTA
tn team Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 - 22:48

Η Bianca Andreescu θα ξεκινήσει αργοπορημένα την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν κι έτσι ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στην Αυστραλία το 2022.

Η Andreescu ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο Australian Open τη νέα σεζόν, καθώς πέρασε δύσκολα τους τελευταίους μήνες ψυχολογικά και σωματικά, με όλες τις νέες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και τη γιαγιά της, που κόλλησε Covid-19 και χρειάστηκε να μπει σε ΜΕΘ για να αναρρώσει.

Όλα αυτά την οδήγησαν στην απόφαση να πάρει μια μικρή παράταση στην έναρξη της προετοιμασίας της για νέα χρονιά, με αποτέλεσμα να "θυσιάσει" τη συμμετοχή της στο Australian Open.

"Όπως γνωρίζετε, τα δυο τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για μένα, για πολλούς λόγους. Ειδικά αυτή τη χρονιά, πέρασα πολλές εβδομάδες κάνοντας καραντίνα, κάτι που με επηρέασε αρκετά, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Επιπλέον, η γιαγιά μου έμεινε κάποιες εβδομάδες σε ΜΕΘ εξαιτίας του Covid, κάτι που με έριξε πολύ. Πολλές μέρες δεν ένιωθα ο εαυτός μου, ειδικά στις προπονήσεις και στους αγώνες. Ένιωθα πως κουβαλούσα όλο τον κόσμο στους ώμους μου. Δεν μπορούσα να αφοσιωθώ στο τένις, ένιωθα πολύ λυπημένη με όλα όσα συνέβαιναν γύρω μου", έγραψε στη δημοσίευσή της η Andreescu.

"Θέλω να δώσω στον εαυτό μου επιπλέον χρόνο για να ανασυγκροτηθώ, να βγω πιο ώριμη απ' αυτό (όσο κλισέ κι αν ακούγεται) και να συνεχίσω να εμπνέω κάνοντας φιλανθρωπίες, προσφέροντας και δουλεύοντας με τον εαυτό μου, επειδή ξέρω πως θα βγω δυνατότερη μέσα απ' αυτό. Ως εκ τούτου, δεν θα ξεκινήσω τη σεζόν μου στην Αυστραλία αυτή τη χρονιά, αλλά θα πάρω λίγο παραπάνω χρόνο για να σκεφτώ, να προπονηθώ και να προετοιμαστώ για τη σεζόν του 2022", κατέληξε η 21χρονη Καναδή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots