WTA
Νέο βίντεο με την Peng Shuai και τον Yao Ming (vid)

 
Νέο βίντεο με την Peng Shuai και τον Yao Ming (vid)
tn team Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 - 15:04

Νέο υλικό με την Peng Shuai κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από τα social media, με δημοσιεύσεις που δείχνουν την Κινέζα τενίστρια να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον πρώην NBAer Yao Ming και να συνομιλούν.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες, δημοσιεύτηκαν από τη δημοσιογράφο του Global Times (μέσο που ελέγχεται από την Κίνα), Chen Qingqing. Όπως ανέφερε, το βίντεο τραβήχτηκε από έναν φίλο της και οι δυο αθλητές βρέθηκαν εκεί μαζί, για να προωθήσουν μια διοργάνωση σκι ανωμάλου δρόμου στη Σαγκάη.

Εκτός από το βίντεο, στο οποίο ο Ming μιλάει με την Peng, ήρθαν στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από την ίδια εκδήλωση, στην οποία εκτός από τον πρώην ΝBAer και την 35χρονη τενίστρια, ήταν άλλες δυο σημαντικές αθλητικές προσωπικότητες της Κίνας, η Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα Xu Lijia και ο πρώην πρωταθλητής του πινγκ πονγκ, Wang Liqin.

Ο αγώνας της Σαγκάης για το tour στο σκι ανώμαλου δρόμου πραγματοποιήθηκε αυτό το Σάββατο, σύμφωνα με την κρατική ειδησεογραφική ιστοσελίδα CGTN.

Θυμίζουμε πως ο Steve Simon και η WTA ακόμα δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν άμεσα με την Peng και δικαιολογημένα ανησυχούν για την κατάστασή της και για το κατά πόσο είναι ελεύθερη. Οι καταγγελίες της Peng για βιασμό από πρώην κυβερνητικό στέλεχος, παραμένουν ακόμα ανεξερεύνητες και λογοκριμένες από τις 2 Νοεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots