WTA
Θετική και η Bencic στον Covid-19

 
Belinda Bencic
Belinda Bencic © Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 - 18:57

Η Belinda Bencic κόλλησε επίσης κορωνοϊό στο Άμπου Ντάμπι, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο μέσα από τα social media.

Μετά από τους Rafael Nadal και Carlos Moya, η Belinda Bencic ανακοίνωσε επίσης πως βγήκε θετική στον Covid-19, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την ανησυχία και των υπόλοιπων παικτών που αγωνίστηκαν στο Mubadala World Tennis Championship την προηγούμενη εβδομάδα.

"Γεια σε όλους. Ήθελα να κάνω μια γρήγορη ενημέρωση. Δυστυχώς, παρότι πλήρως εμβολιασμένη, πρόσφατα διαγνώστηκα θετική στον Covid-19. Είμαι σε καραντίνα αυτή τη στιγμή και λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα για να το ξεπεράσω όσο καλύτερα γίνεται, καθώς έχω κάποια βαριά συμπτώματα (πυρετός, πόνος, κρυάδες). Το timing δεν είναι και το καλύτερο, καθώς βρισκόμουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας μου για το Australian Open. Θα προσπαθήσω να ταξιδέψω στην Αυστραλία όσο πιο σύντομα γίνεται μόλις βγω από την καραντίνα", έγραψε στην ανακοίνωσή της η Bencic. 

H Ελβετίδα τενίστρια αγωνίστηκε την περασμένη Πέμπτη στο Άμπου Ντάμπι, απέναντι στην Ons Jabeur. Εκτός από τον Nadal, που ανακοίνωσε πρώτος ότι βγήκε θετικός κατά την επιστροφή του στη Μαγιόρκα, στο Άμπου Ντάμπι βρέθηκαν ακόμα οι Andrey Rublev, Andy Murray, Daniel Evans, Denis Shapovalov και Taylor Fritz. Στο Άμπου Ντάμπι ήταν και η Emma Raducanu, η οποία όμως με το που έφτασε εκεί βγήκε θετική στον Covid κι έτσι έμεινε καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά σε καραντίνα στο ξενοδοχείο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots