WTA
Εντυπωσιακά στην 4άδα η Kasatkina (vids)

 
Εντυπωσιακά στην 4άδα η Kasatkina (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 - 18:46

H Daria Kasatkina απώλεσε μόλις 2 games από τη Sorana Cirstea και πήρε μια πολύ εντυπωσιακή πρόκριση για τα ημιτελικά του Abu Dhabi Open. Εκεί θα βρίσκεται και η Elena Rybakina - εκτός Ons Jabeur και Barbora Krejcikova.

Η Kasatkina χρειάστηκε μόλις 74 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Cirstea, την οποία κέρδισε με 6-2, 6-0, για να προκριθεί στα ημιτελικά του Abu Dhabi Open.

Θυμίζουμε πως η Cirstea ήταν εκείνη που σταμάτησε τόσο τη Μαρία Σάκκαρη στον 2ο γύρο, όσο και την Caroline Garcia στον 1ο γύρο, πετυχαίνοντας δυο πολύ καλές νίκες στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι.

Η Kasatkina, η οποία "έσπασε" 5 φορές το σερβίς της Ρουμάνας σήμερα και έσβησε και τα 2 break points που αντιμετώπισε, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Άμπου Ντάμπι την Beatriz Haddad Maia, που νωρίτερα έβγαλε εκτός τη Νο.2 του ταμπλό, Ons Jabeur, κερδίζοντάς την με 6-3, 6-4.

Αυτή ήταν η 10η νίκη απέναντι σε Top 10 παίκτρια για την Haddad Maia, που προκρίθηκε στον πρώτο της ημιτελικό στη φετινή σεζόν.

Στον άλλον ημιτελικό της WTA 500 διοργάνωσης, η Elena Rybakina θα αντιμετωπίσει την Liudmila Samsonova.

Η Rybakina, Νο.1 στο ταμπλό, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κέρδισε την Cristina Bucsa με 6-1, 6-4. Η Samsonova με τη σειρά της απέκλεισε την Barbora Krejcikova, Νο.4 στο ταμπλό, με 7-5, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots