ATP
Θετικός στον Covid-19 ο Nadal

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Mubadala World Tennis Championship
tennisnews team Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 - 12:50

Τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη είχε το ταξίδι του Rafael Nadal στο Άμπου Ντάμπι, αφού μετά την επιστροφή του στην Ισπανία βγήκε θετικός στον κορωνοϊό!

"Γεια σε όλους. Ήθελα να ανακοινώσω πως με την επιστροφή του στο σπίτι, αφού έπαιξα στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, βγήκα θετικός στον Covid-19 από ένα PCR τεστ που έκανα όταν έφτασα στην Ισπανία", έγραψε ο Nadal στις σελίδες του στα social media.

Ο Nadal αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Mubadala World Tennis Championship (όπου είχε δυο ήττες από τους Andy Murray και Denis Shapovalov) σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Μετά το τουρνουά εξήγησε πως ο στόχος του είναι να παίξει στο Australian Open, όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί ακόμα αν θα είναι σε θέση να δώσει αγώνες κορυφαίου επιπέδου, τέτοιας έντασης και διάρκειας.

Τα νέα της διάγνωσης με κορωνοϊό είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν τα σχέδιά του και να το κάνουν αυτό πολύ δυσκολότερο, αφού αρχικά θα πρέπει να απομονωθεί και να μείνει για κάποιες μέρες εκτός προπονήσεων.

Θυμίζουμε πως το επόμενο προγραμματισμένο τουρνουά για τον Rafa - και το πρώτο επίσημο μετά από 5 μήνες που έχει δηλώσει συμμετοχή - είναι μόλις σε 2 εβδομάδες, το 250άρι της Μελβούρνης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots