ATP
Θετικός στον Covid και ο Moya

 
Θετικός στον Covid και ο Moya
© ATP Tour
tn team Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 - 14:32

O προπονητής του Rafael Nadal, Carlos Moya, ανακοίνωσε σήμερα πως και εκείνος κόλλησε τον ιό. Όπως είπε είναι εμβολιασμένος και απέφυγε τα χειρότερα, αλλά είχε αρκετά έντονα συμπτώματα το τελευταίο 24ωρο.

Ο Moya ανακοίνωσε πριν από λίγο μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, πως είναι και εκείνος θετικός στον κορωνοϊό, μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Rafael Nadal.

"Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να σας πω πως και εγώ βγήκα θετικός στον Covid. Την Κυριακή, κατά την άφιξή μας στη Μαγιόρκα και με μερικά συμπτώματα, είχα βγει αρνητικός στο τεστ αντιγόνου. Λίγες ώρες μετά, όταν έμαθα για το κρούσμα που είχαμε στην ομάδα, έκανα PCR και βγήκε θετικό", έγραψε ο Ισπανός προπονητής και πρώην Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Moya είπε πως πέρασε βαριά τον ιό, παρότι εμβολιασμένος, ενώ εξέφρασε και την πεποίθησή του πως αν δεν είχε εμβολιαστεί μπορεί να μην απέφευγε τα χειρότερα, περνώντας κι ένα μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού μέσα από τη δική του εμπειρία.

"Είμαι εμβολιασμένος με 2 δόσεις και τα συμπτώματα που είχα τις τελευταίες 24 ώρες είναι αρκετά έντονα. Δεν χρειάστηκε ωστόσο να πάω στο νοσοκομείο και τώρα νιώθω πολύ καλύτερα, οπότε ελπίζω πως τα χειρότερα πέρασαν.

Να είστε προσεκτικοί, μην εμπιστεύεστε μόνο τα αρνητικά τεστ αντιγόνου, ούτε τα ήπια συμπτώματα. Στην περίπτωσή μου δεν έγινε έτσι και ξέρω πολύ κόσμο που επίσης πέρασε τα ίδια: πυρετό, πονοκέφαλο, ιδρώτας, πόνος σε όλο το σώμα και κρυάδες. Είμαι σίγουρος πως το εμβόλιο με βοήθησε να αποφύγω τα χειρότερα και το νοσοκομείο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots