WTA
Άνετα η Halep, εκτός οι κορυφαίες του ταμπλό στο Ντουμπάι (vids)

 
Simona Halep
Simona Halep © Jimmie48/WTA
tn team Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 - 21:10

H Simona Halep επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Elena Gabriela Ruse και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships. Χωρίς Top 4 seeder οι προημιτελικοί, αφού έμειναν εκτός σήμερα οι Aryna Sabalenka, Barbora Krejcikova και Garbine Muguruza!

Η Simona Halep επιβεβαιώσε τα προγνωστικά στον τελευταίο αγώνα της σημερινής ημέρας στο Ντουμπάι, επικρατώντας της προερχόμενης από τα προκριματικά, Elena Gabriela Ruse, με 6-3, 6-2.

Η Halep θα παίξει στα προημιτελικά με τη Νο.8 του ταμπλό, Ons Jabeur, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι και επιβλήθηκε της Jessica Pegula με 6-3, 6-1.

H Ruse είχε αποκλείσει στον 1ο γύρο την Paula Badosa, No.3 στο ταμπλό, ενώ σήμερα αποκλείστηκαν και οι άλλες 3 από τις 4 κορυφαίες του ταμπλό. Η κορυφαία, Aryna Sabalenka, ηττήθηκε από την Petra Kvitova με 6-4, 6-4. H Kvitova θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Jelena Ostapenko, που άφησε εκτός με τη σειρά της τη No.6 του ταμπλό, Iga Swiatek, με 4-6, 6-1, 7-6 (4).

Η Veronika Kudermetova επέστρεψε από σετ πίσω και απέκλεισε την Garbine Muguruza, Νο.4 στο ταμπλό, με 3-6, 6-4, 6-4. Στη συνέχεια η Kudermetova θα αντιμετωπίσει την Jil Teihmann, που απέκλεισε την Elina Svitolina με 7-6 (0) ,6-2.

Τέλος, η προερχόμενη από τα προκριματικά Dayana Yastremska έβγαλε εκτός τη Νο.2 του ταμπλό, Barbora Krejcikova, με 6-3, 7-6 (3). Στα προημιτελικά η Yastremska θα αντιμετωπίσει την επίσης qualifier, Marketa Vondrousova, που συνέτριψε τη Varvara Gracheva με 6-2, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots